Tips & Råd

Sådan tyverisikrer du din bolig i 2016

Der findes et væld af metoder til at tyverisikre eller indbrudssikre din bolig på. I denne artikel har vi fundet nogle af de mest populære af slagsen, så du kan holde tyven væk fra matriklen.

Vælg en dørlås af meget høj kvalitet

Noget af det bedste du kan gøre er at vælge en dørlås af høj kvalitet. Der er nemlig meget stor forskel på kvaliteten af dørlåse på markedet, hvorfor det bestemt ikke kan betale sig at vælge den billigste som findes.

Derudover bør du også overveje om din dør er stærk nok. Tit og ofte kan tyven blot bruge et koben til at brække karmen op med. Hvis du gerne vil være meget sikker på, at tyven ikke kan komme ind af døren, så skal du vælge en dør af stål eller lignende som er noget nær umulig at brække op.

Har du brug for en omlægning af en eller flere låse? Kontakt Sesam.dk i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tågesikring holder tyven væk

Noget af det mest effektive du kan bruge i forhold til at holde tyven væk fra dine genstande, det er tågesikring. Tågesikring er det du kalder for ”aktiv indbrudssikring”, da tågen går ind og påvirker tyvens adfærd. Stort set alle indbrudstyve går i panik, når tågekanonen går i gang, da de mister synet og ikke kan navigere. Derfor vælger langt de fleste at flygte fra stedet, inden de overhovedet har tænkt på, hvad de gerne vil stjæle. Selvom tågekanonen koster en del penge, så er de uden tvivl givet godt ud sammenlignet med, hvad du kan miste af værdi, hvis tyven har held med sit foretagende.

Nabohjælp er stadig effektivt

Sidst men ikke mindst vil vi gerne slå et slag for nabohjælp. Denne form for indbrudssikring er nemlig stadig meget effektiv. Nabohjælp er især værd at benytte sig af, hvis du bor i et villakvarter eller lignende, hvor husene ligger forholdsvis tætte på hinanden.

Når tyven ved, at I naboer holder øje med hinandens huse, så er han eller hun ikke nær så tilbøjelige til at begå indbrud. Derfor kan skiltet med nabohjælp faktisk i mange tilfælde være mere end rigeligt i forhold til at skræmme tyven væk fra området.

Skriv en kommentar