Annonce

Sådan vælger du den rette tørretumbler

Annonce:

Livet er en hel del lettere med en tørretumbler. Den sørger for at dit vasketøj bliver tørt på ingen tid, uden at du selv skal bruge tid på at hænge det hele op og tage det ned igen. Det er en effektiv løsning for enhver, som har bedre ting at bruge hverdagen på end at ordne vasketøj. Se mere her, hvis du vil læse om forskellige tørretumblere på markedet.

Når du skal investere i en tørretumbler, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken du skal bruge. Der findes overordnet set to forskellige tørretumblere; en kondenstørretumbler og en aftrækstørretumbler. Læs med her og find ud af, hvad forskellen på den to maskiner er.

Forskellen på en kondens- og aftrækstørretumbler

Hvis du skal købe tørretumbler for første gang, er det vigtigt, at du ved, hvad forskellen på en kondenstørretumbler og en aftrækstørretumbler er. Det har nemlig stor betydning for, hvilken type, du skal have i dit hjem.

En Kondenstørretumbler skal ikke tilkobles noget aftræk igennem et hul i muren. Den kan i teorien stå i et hvert rum i huset, hvor den kan tilsluttes strøm. Da den ikke er tilkoblet en aftræksledning, fordamper alt vandet ind i en kondensbeholder, som du skal huske at tømme, inden du smider en ny vask i maskinen til tørring.

En aftrækstørretumbler, skal stå et sted, hvor den kan tilkobles en aftræksledning igennem et hul i muren, som fører ud af hjemmet. Det er de færreste nye huse, som har en sådan kanal, og derfor er det også en løsning, som bruges mindre end en kondenstørretumbler. Fordelen her er, at vandet fra tøjet i maskinen fordampes direkte ud af hjemmet igennem aftræksledning, så du ikke selv skal tømme en beholder eller risikerer fugt i hjemmet.

En kondenstørretumbler er mere energivenlig end en aftrækstørretumbler, hvilket er en faktor, mange vægter højt, når de vælger en model.

 

Skriv en kommentar