Annonce

Sælg din bolig hurtigt

Annonce

Når du skal sælge din bolig, må det ofte gerne være hurtigt overstået. Hvis du allerede har fundet et andet sted, du gerne vil flytte hen, kan det faktisk ikke gå hurtigt nok.

Men det er ikke altid så nemt at komme af med bolig, heller ikke når man bor på Frederiksberg.

Få hjælp fra en ejendomsmægler

Ved salg af bolig er det meget almindeligt at få fat i en ejendomsmægler, der kan stå for alt det praktiske. Du kan let finde en ejendomsmægler i nærheden af det sted, du bor, og få en uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du skal finde en ejendomsmægler på Frederiksberg, er det en god idé at finde én, der er så lokal som mulig. En lokal ejendomsmægler kan nemlig bedre sælge ikke bare din bolig, men hele området. Så er det de rigtige mennesker, der flytter ind.

En god ejendomsmægler lytter til dig og forstår, hvordan de formidler alle de oplysninger, du skal have. Du skal føle, du har en god kommunikation med din ejendomsmægler, og at de er realistiske omkring din bolig og dens værdi.

Det kan du selv gøre

Mens din bolig står til salg, kan du hjælpe den på vej ved at holde den ren og pæn. Reparer de ting, der skal ordnes, men tag dig ikke af de store, omfattende og semipermanente opgraderinger. Det er en god idé at skifte gulve eller ruder, hvis de er gamle og slidte, men du behøver ikke male hele boligen.

Tænk over, hvad vil trække prisen ned, og få styr på det. Hvis det ikke er noget, de nye ejere selv kan eller vil ordne, bør du tage dig af det. Altså skal du ikke skifte gardiner eller male loftet, men tage dig af de ting, der er nødvendige for en velfungerende bolig.

Ved åbent hus er det desuden godt at fjerne personlige fotografier og genstande.

Ved privatsalg

Det er muligt at sælge sin bolig privat. Hvis du kender nogen, der er interesserede, eller hvis du får en forespørgsel i postkassen, kan du selv stå for at sælge dit hjem.

Der er mange ting, du skal være klar over, når du selv sælger din bolig, og det kan være en rigtig god idé at have en advokat eller anden ekspert involveret, så du undgår ubehagelige overraskelser. Privatsalg kan spare dig mange penge, og det får hele processen til at gå meget hurtigere.

Skriv en kommentar