Annonce

Skab en virksomhed hvor der er styr på regnskabet og skattereglerne

Annonce

Har man en virksomhed, så ved man også, at der er mange regler og lovgivninger, som man skal overholde, specielt når det omhandler regnskab. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvis man ikke har en baggrund indenfor det. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af en revisor eller en rådgiver, som kan hjælpe en på rette vej, så man undgår fejl med virksomhedens regnskab. Der findes mange skattelove, skattecirkulærer og styringssignaler fra SKAT samt en masse domspraksis. Det betyder også, at de danske skatteregler er meget kompliceret. Ofte er der en skatterådgiver, der specialiserer sig indenfor et specifikt område af skatteretten.

 

Skatterådgivning til virksomheden

Skatteret er et stort og komplekst område. Når en virksomhed foretager erhvervsmæssige dispositioner, har det altid en skattemæssig påvirkning, derfor kan det være en god ide for alle virksomheder med skatterådgivning. Men selvom det kan være en fordel med skatterådgivning, er det altid en god idé selv at have indblik i det, så man har en lille forståelse for det – bliv klogere på skatterådgivning her. Skatterådgivning kan være indenfor skattemæssig indkomstopgørelse og sambeskatning, skattefradrag, skattemæssige afskrivninger, interne afregningspriser i koncerner, ved forberedelse af generationsskifte og meget mere. Det er et stort område, hvor der er mange ting at holde styr på.

 

Undgå fejl med reglerne med professionel hjælp

Virksomheder har som udgangspunkt brug for skatterådgivning, men det er også muligt med lønmodtagere skatterådgivning, som omhandler befordringsfradrag, skattefri kørselsgodtgørelse, fri bil eller firmabil, personalegoder og meget mere. Der er mange fordele med en skatterådgiver for sin virksomhed, da der er mange regler og love, som man hele tiden skal overholde. Hvis man bedst muligt vil sikre sin virksomhed imod fejl, kan man med god grund få en skatterådgiver, det vil man komme langt med.

Skriv en kommentar