Annonce

Skal du leje eller eje din kommende bolig?

Annonce:

Skal du beslutte dig for, om du gerne vil leje eller eje din næste bolig? Boligmarkedet har ændret sig de sidste år, og du har mulighed for både at leje og eje en bolig. Alle har forskellige behov, og du skal derfor finde ud af, hvad du ønsker. Du kan her blive klogere på, om du skal leje eller eje din kommende bolig.

 

Lejebolig

Hvis du ønsker at leje en bolig, vil du opdage, at du sparer flere penge ved dette. Dog er dette, hvis du har planer om at blive boende i omkring 5 år. Besparelsen afhænger af, hvor lang tid at du bliver boende i boligen, da der er en masse omkostninger, som du skal tage højde for. Når du lejer en bolig, skal du ikke betale for lån i boligen. Desuden er du mere fleksibel, hvis du vælger en lejebolig. Du skal ikke tænke på salg, og du kan hurtigere flytte. Du skal være opmærksom på, at du ikke selv har mulighed for at istandsætte en lejebolig, da det er ejeren, som har rettighederne til dette. Hvis du ønsker at ændre noget, skal du snakke med udlejeren.

 

Ejerbolig

En ejerbolig er til dig, som ønsker at sætte sit eget personlige præge på boligen. Du har mulighed for at istandsætte og bygge. Du har mulighed for at få en økonomisk gevinst ved at købe en bolig, hvis boligmarkedet ikke falder en del. Dog skal du være opmærksom på, at det er dyrere at eje en bolig. Dog har du en ’skjult’ opsparing, når du betaler af på lånet hver måned. Du er mindre fleksibel, når du køber en ejerbolig, og du skal derfor være sikker på, at du har fundet drømmeboligen.

Generelt kan man sige, at inden du kigger på leje- og ejerbolig, skal du tjekke området ud. Hvor kigger du henne, og hvad ønsker du? Du kan bl.a. tjekke området ud ved at gå en tur i området, og se hvad stedet har at byde på. Desuden kan du derhjemme se på glostrupnetavis.dk, eller på netavisen i nærheden af din kommende bolig, så du kan se, hvad der sker i lokalområdet.

Skriv en kommentar