Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Skal I til at udvide jeres virksomhed? - Læs mere
Annonce

Skal I til at udvide jeres virksomhed?

Annonce:

Står jeres virksomhed i vækst? Så kan det være, at I har tænkt på at udvide med et kontor, en lagerbygning eller noget helt tredje. Her får du nogle gode råd til overvejelserne.

Hvad er tilbygningens formål?

Hvilken funktion skal tilbygningen have kontra det, der er i forvejen, er en overvejelse, som det er naturligt at tænke ind. Dertil kommer selvfølgelig, hvor mange kvadratmeter I har brug for. Hvor mange ansatte skal der være plads til, hvis det er et kontor, eller hvor meget skal det nye lager rumme?

Valg af materialer

Der er naturligvis forskel på, hvor slidstærke og holdbare de forskellige byggematerialer er. Ved at tage kontakt til fx et håndværkerfirma kan du få kompetent vejledning til de mange løsningsmuligheder.

Skal tilbygningen stå i forlængelse af jeres nuværende bygning, kan det være en god idé at overveje, om den skal bygges i samme stil.

Der er et hav af muligheder, når det kommer til tagløsninger. I kan fx vælge et eternittag, ståltag eller tegltag. Ved at vælge fx et eternittag får bygningen ét slags look, og ved at vælge tegltag et andet. Materialernes forskellige udseende og kombinationsmuligheder kan være med til at give jeres virksomhed lige det udtryk, I gerne vil have.

Hvordan skal det indrettes?

Uanset hvilket behov, den nye bygning skal opfylde, bør I tænke igennem, hvordan det skal indrettes og møbleres. Hvad giver mest mening for jer, så hverdagen glider nemmere?

Er det et kontor, I har manglet plads til? Så kan det være, at I skal indtænke, hvor kontorbordene og mødelokalerne skal placeres alt efter jeres behov.

Eller måske er det en lagerbygning, der har behov for opbevaring. I kan overveje, om det er nemt at finde rundt mellem de høje reoler for medarbejderne.

God fornøjelse med at gå på jagt efter en løsning, der passer til jer.

Skriv en kommentar