Annonce

Skru ned for varmeregningen med en billig hulmursisolering

Annonce

Mange danske huse har mangelfuld isolering, og der kan derfor være mange penge at hente på varmeregningen ved at efterisolere boligen. Hvis din bolig ikke er isoleret ordenligt, fyrer du for fuglene, hvorfor du vil bruge unødvendigt meget energi på at holde din bolig varm i den kolde tid.

 

Uden god isolering vil du således bruge alt for mange penge på at varme dit hjem op, og netop derfor kan en efterisolering være en rigtig god investering. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis din hulmursisolering er mangelfuld eller gammel.

 

Her vil en hulmursisolering betyde, at du kan komme til at spare mange procenter på varmeregningen, så du kan tjene udgiften ind til efterisoleringen på få år.

 

Det gælder især, hvis du vælger en billig hulmursisolering hos Dansk Efterisolering. Her får du isolering i høj kvalitet, så din bolig bliver bedre til at holde på varmen.

 

Hvad er en hulmursisolering?

Hulmuren er det rum, der findes mellem husets inder- og ydervæg. Hulmuren vil i mange ældre danske huse være mangelfuld, hvorfor et nyt og moderne isoleringsmateriale kan gøre underværker.

 

Meget af varmen i din bolig forsvinder ud gennem dine ydervægge, og det er derfor værd at kigge på, om dine hulmure mangler isolering, hvis du synes, du betaler lidt for meget for at varme boligen op.

 

Alle huse med hulmure kan få foretaget en ny hulmursisolering, og det er en nem og hurtig proces, selvom hulrummet er utilgængeligt. I det fleste tilfælde vil operationen foregå ved at lave at hul i muren, hvorfra isoleringsmaterialet kan blæses ind og fordeles i muren.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig vil være tjent med en hulmursisolering, kan du altid lave en aftale med en hulmurskonsulent hos Dansk Efterisolering, som vil tjekke, om dit hus allerede er isoleret, eller om din hulmur er tom.

 

Skriv en kommentar