Tips & Råd

Slibning af betongulv

støbning af betongulv pris

Du kan nemt leje en diamantsliber til at slibe betongulv med. Hvis gulvet har skader, eller du skal lave et afløb, er det en god ide, at du hyrer en professionel.

Trænger betongulvet i din garage til at blive sat i stand? Eller har du et butikslokale, som du gerne vil gøre klar til brug på egen hånd? Så kan du nemt stå for slibning af betongulv selv. Hvis dit betongulv er blevet lidt trist at se på, kan du leje en diamantsliber og en god støvsuger hos din lokale materialeudlejer. På den måde kan du hurtigt komme i gang med af slibe dit betongulv.


Vi anbefaler 3byggetilbud.dk

sådan virker 3byggetilbud.dk

Hvis du vil have de bedste priser og tilbud på slibning af betongulv, så anbefaler vi, at du bruger 3byggetilbud.dk. På den måde kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud på slibning af betongulvet.

Læs mere her


Værd at vide om gør det selv slibning af betongulv

Det støver utroligt meget, når du skal slibe et betongulv. Det er derfor en god ide at flytte alle ting ud af rummet eller at dække det grundigt til med plastik. Derudover bør du også selv være godt beskyttet med en støvdragt, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller for øjnene.

Har dit betongulv fået vandskader, er det ujævnt, eller skal du have lavet et afløb i gulvet til brusebad og derfor slebet betongulvet, så det får fald hen mod afløbet, kan den bedste løsning være, at du får en professionel til at gøre det. I alle tre tilfælde kan det blive svært for dig at gøre det selv – og i vådrum er det ekstra vigtigt, at det gøres korrekt.

Læs mere om støbning af betongulv

Priser på slibning af betongulv

Prisen på afslibning af et betongulv varierer selvfølgelig alt efter, om størrelsen på det betongulv, der skal afslibes. Samtidig er der en stor forskel på om du selv skal gøre det eller skal betale en professionel timeløn for opgaven.

3byggetilbud.dkHvis du vil hyre en professionel til det, kan det være en god ide, at du indhenter tilbud hos tre forskellige håndværkere. Det kan være med til at give dig den billigste pris. Du kan for eksempel gå ind på 3byggetilbud.dk og udfylde deres opgaveformular. Så finder de tre lokale håndværkere til at give tilbud på opgaven.

Skriv en kommentar