Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Hvad koster en god vuggemotor til slyngevugge? - Se bedste pris her
Tips & Råd

Slyngevugge med motor

vugge motor

Putter du din lille guldklump til en tryg nats søvn i en slyngevugge? Hvis du allerede bruger en af de populære slyngevugger, når junior skal sove, kender du sikkert følelsen af at vugge den lille time efter time, til søvnen endelig indfinder sig. De fleste babyer vågner nemlig, når mor og far stopper med at vugge.

Kender du løsningen på den udfordring? En vuggemotor kan få slyngevuggen til at vugge uden din hjælp, så du får hænderne fri til andre gøremål. 

En vuggemotor fra Moonboon giver de trætte forældre overskud

motor slyngevuggeDer er en helt særlig grund til, at en slyngevugge med motor fra Moonboon gør alle forældre glade: den vugger nemlig familiens yngste til ro, så mor og far kan få en velfortjent pause med alenetid. I blide bevægelser rokker den støjsvage motor vuggen op og ned uden din hjælp. Du kan endda indstille både hastighed og timer, så den stille vuggen tilpasses dit barns behov. 

Denne vuggemotor passer til alle slyngevugger, og kan bruges til barnet vejer 15 kg. Desuden er motoren både udviklet og testet i Danmark, ligesom den naturligvis også er CE mærket.

Se prisen på vuggemotoren hos Moonboon.dk

Har du overvejet samsovning med dit barn?

Vil du give dit barn en tryg nats søvn? Lige så længe mennesket har gået rundt her på jorden, er vi rykket sammen, når nattemørket er kommet krybende. Det skaber tryghed at vide, man ikke er alene, når lyset forsvinder, og for mange børn er det rart at mærke mor og fart tæt på.

Mange børnefamilier har stor glæde af samsovning og oplever, hvordan familiens yngste hurtigt lukker øjnene i, når det er puttetid. En vigtig forudsætning for samsovning er imidlertid, at hele familien skal sove dejligt. Vågner du ofte i løbet af natten? Hvis din lille guldklump sover uroligt, kan det gå ud over din nattesøvn. I de tilfælde må du nøje overveje, om samsovning er den rigtige løsning for din familie.

Når samsovning ikke fungerer

Lyder det ikke skønt at falde i søvn tæt omgivet af familien? Tanken er dejlig, men det er ikke altid, at samsovning fungerer i praksis. Det er jo meningen, at hele familien skal vågne udhvilede om morgenen.

Fungerer samsovning ikke for jer? I dag sover mange børn i deres egne senge fra de er ganske små. Så længe barnet ved, at mor og far ikke er langt væk, giver det sjældent problemer at lade den mindste sove på sit eget værelse, så både forældre og barn får en god nattesøvn.

Skriv en kommentar