Annonce

Spændende ting at opleve i Herlev

Annonce

Herlev er en af de mange bydele, der ligger i Storkøbenhavn. Herlev ligger ca. 11 kilometer nordvest for Københavns Centrum. Det første, vi vil fremhæve af oplevelser i Herlev, er Herlev Bymidte. Herlev Bymidte består af et torv og et gågadeområde med butikker og spisesteder – alt det, du behøver for en hyggelig dag i Herlev. Hvis du er på udkig efter noget sjovt for børnene, kan vi anbefale Herlev Badeland. Herlev Badeland ligger i Herlev Bymidte, og her er der blandt andet en stor svømmehal, et spa-område og masser af vandrutsjebaner. Med andre ord: der er altså noget at lave for både børn og voksne – ser her for mere info om byen.

 

Få action i legeland

Derudover har Herlev også en række smukke parker – tag for eksempel et besøg i Kildeparken, som er en af de største parker i Herlev. Her er der masser af grønt og plads til at boltre sig – perfekt for en hyggelig dag med familien eller vennerne. Herlev er desuden et godt sted for både børn og voksne. Der er to kæmpe legepladser i byen, der er kendt som Happy Land eller Leos land. Den første byder på masser af udendørs leg med trampoliner; sjove forhindringsbaner inklusive hemmelige passager gennem buske, hvor børn kan udforske skjulte skatte (som Lego). Det her også store indhegnede områder, der er perfekte, hvis de vil løbe rundt og jagte hinanden, mens de har deres yndlingshat på.

I Herlev kan du altså være sikker på at få vidunderlige oplevelser du sent glemmer. Hvad venter du på? Planlæg turen til Herlev med familien allerede nu!

Skriv en kommentar