Inde

Spartling af vægge

pris på spartling af vægge

Spartling af vægge kan være et hyggeligt projekt for nogle, mens andre helst gerne vil have det overstået i en fart eller har brug for professionel hjælp. Uanset hvad, så kan du bruge denne guide til at finde en god pris på spartling af vægge eller få inspiration til at klare opgaven på egen hånd.

Det gælder, uanset om der er tale om spartling af vægge med glasvæv, spartling af vægge med rulle eller ej, eller om det skal være spartling af vægge i badeværelse, i bryggerset eller et helt tredje rum.

Få 3 gratis tilbud på spartling af vægge

Sådan får du den bedste pris på spartling af vægge

For at finde det absolut skarpeste tilbud til prisen, så skal du sammenligne forskellige priser på spartling af vægge.

For at gøre arbejdet lettere for dig selv, kan du bruge en gratis online portal til at indhente tilbuddene for dig. Den førende inden for byggeopgaver her i landet hedder 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du hurtigt, gratis og nemt sætte din opgave med spartling af vægge i udbud blandt de kvalitetsgodkendte leverandører, som så kan byde ind på opgaven.

Over 250.000 danskere har allerede anvendte 3byggetilbud.dk’s service til at spare tid og penge på deres byggeopgaver. Det skyldes dels, at der kan være mange tusinde kroner at spare på at sætte opgaven i udbud, dels at det er gratis og uforpligtende at bruge tjenesten, og ikke mindst fordi det sparer dig for en hulens masse tid og besvær med at skulle indhente tilbud selv.

Du bruger 3byggetilbud.dk via følgende tre simple trin:

  1. Klik dig ind på hjemmesiden
  2. Beskriv din opgave om spartling af vægge så detaljeret, som det er muligt for dig
  3. Send opgaven ind, og afvent dine 3 uforpligtende tilbud

Gør-det-selv spartling af vægge med video

Hvis du er ferm på fingrene og ikke har 10 tommelfingre, så kan det være både hyggeligt at billigt at spartle dine vægge selv.

Inden du går i gang med at fuldspartle, skal du dels sikre dig, at væggen ikke har en masse løst puds, dels at diverse små huller er blevet pletspartlet først. Hvis væggen er meget snavset, kan du efterfølgende rengøre den, før du går i gang med at spartle.

Sådan spartler du:

  1. Påfør sandspartel på væggen 1-2 gange
  2. Slib diverse kanter og hjørner
  3. Slib den primære overflade
  4. Brug løbende hænderne til at mærke, om overfladen er helt glat
  5. Brug en kost til at feje efter, så du fjerner al støv på gulvet, panelerne og ikke mindst væggen
  6. Påfør forankringsgrunder, således at efterfølgende maling sætter sig ordentligt

Skriv en kommentar