Spørg en maler om hjælp

malerfirma

Det er rart at få frisket sit hus lidt op med nye farver på væggene. Man kan få en maler til at gøre dette, men det er nemt at gøre det selv. Der er nogle ting, som man skal huske. Her får du 10 tips til når du skal male indenfor.

 

1: Det er vigtigt, at du køber den helt rigtige maling til dit malerarbejde. Du kan tage ned i en malerforretning og snakke med en lokal malermester. Han kan give dig gode råd om hvilken maling, der er god at bruge når du skal male dine vægge. En maler fra Egelinds Malerfirma kan helt sikkert hjælpe. Du er specialister i området omkring Vejle.

 

2: Du skal sørge for at have nok maling. Mål dit hjem op og få en maler til at hjælpe dig med hvor meget du skal bruge, så du ikke ender med at løbe tør inden du er færdig.

Husk det praktiske når du maler

 

3: Når du skal male indenfor, er det en god idé at flytte alle møblerne ud af rummet. Det ville være ærgerligt, hvis du kommer til at ramme møblerne med maling. Det kan være svært at få af. Så tøm rummet for alt og på denne måde kan du også bedre være der, når du skal i gang med dit malerarbejde.

 

4: Du skal også huske at sætte tape rundt om stikkontakter, vindueskarme og nede på listerne. På denne måde rammer du ikke disse ting med malingen og du skal derfor ikke bruge tid på at få det af bagefter. Det kommer ikke til at se sjusket ud i sidste ende, hvis du husker at sætte tape på.

 

5: Udover tapen, er det også en god idé at lægge plastik på hele gulvet, så du ikke spilder maling på dit gulvtæppe. Det er ikke noget, som man bare lige får af igen og man kan nemt risikere at spilde.

 

6: Det er nemt at komme til at spilde når man maler og derfor er det vigtigt at have noget gammelt tøj på eller blot noget tøj, som gerne må blive beskidt. Malingen kan ødelægge dit tøj, så tag ikke noget helt nyt på.

 

Undersøg dine muligheder

 

7: Tag ned i din malerforretning og tal med en maler om pensler. Hvis du ikke har så meget forstand på det, kan han hjælpe dig så du ved hvilke du skal bruge. Det er ikke nemt at bruge en stor pensler til det hele, da du skal ind i små kroge.

 

8: Du kan også snakke med en malermester om den helt rigtige farve, hvis du er i tvivl om hvad der vil se bedst ud. Der er så mange at vælge imellem, så han kan sagtens hjælpe dig med at få den perfekte farve til dit hjem.

 

9: Det er altid en god idé at tale med en professionel maler omkring dit malerarbejde, så du ikke ender med at få et dårligt resultat til sidst.

 

10: Når du er færdig med at male, så bør du lufte ud i dit hjem, så du kan få lugten af maling ud, da den godt kan blive skrap.

Skriv en kommentar