Sponsoreret

Stedet som har det hele

Hvem ka’? Bilka.. Det er sloganet som hele Danmark kender til, og der er ikke noget at komme efter fordi Bilka kan virkeligt alt. Det er landets eneste hypermarked, som har formået at samle alt under det samme tag, hvor du kan finde alt, hvad dit hjerte begærer. Udvalget er gigantisk inden for alle områder – det er ligegyldig om man er på jagt efter madvarer, elektronik, byggematerialer, have, bolig og meget andet – så kan du finde det på Bilkas hylder. Dette er også hvorfor mange danskere er glade for Bilka. Alt er samlet et sted og man er fri for at gå fra butik til butik for at finde tingene til have, bolig eller sit byggeprojekt. Det er et sted spækket med professionelt service og  hvor hele familien kan komme og handle sammen. På www.bilka.dk kan du danne dig et overblik over de mange områder Bilka dækker, og udforske tusindvis af produkter inden for hvert område.

Hent inspiration til din have

Uanset om dit næste gør-det-selv projekt går ud på at give din have en kærlig hånd efter de hårde og kolde vintermåneder eller om badeværelset skal ombygges – så kan du finde det. Du kan roligt udforske afdelingen for have, hvor du kan vælge imellem mange flotte blomster og planer samt nye havemøbler, så du kan nyde sommermåneder under den blå himmel. Og står du og mangler inspiration eller vejledning i forhold til dit haveprojekt, så er det også noget du kan få hjælp til.

Tag et kig i Bilka ved dit næste gør-det-selv projekt

Bilkas byggemarked er et oplagt sted at besøge, når du skal i gang med dit næste gør-det-selv byggeprojekt. Udvalget er ubeskriveligt og du kan være sikker på, at du vil kunne finde det du står og mangler. Uanset om du gerne vil energirenovere eller lave dit gamle badeværelse om, så tilbyder Bilka ikke kun gigantisk udvalg af byggematerialer, men også vejledning og inspiration.

Husk også at nyde Bilkas diverse afdelinger

I Bilka kan du altid slå to fluer med et smæk for når du er på jagt efter materiale til dit næste projekt, kan du også nyde de mange forskellige afdelinger stedet byder på. Her kan du altid købe friskbagt brød, eller købe kød udvalgt af deres egne slagtere. Udforsk også frugt og grøntafdelingen og bliv betaget af de mange forskellige farver og udvalget. Tekstilafdelingen byder på alt til hele familien og elektronikafdelingen er spækket med de bedste mærker inden for computere, telefoner, fladeskærme og meget mere.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med Bilka.

Skriv en kommentar