Ude

Stenmel pris

stenmel pris

Hvis du skal bruge en god stenmel pris, er det vigtigt, at du handler online. Selvom der findes mange gode forhandlere rundt om i landet, så er der altid penge at spare ved at bestille over nettet. Dette skyldes primært, at de forhandlere, der helt eller delvist opererer online, ikke har helt samme udgifter som udelukkende fysiske forhandlere.

Vi har udvalgt to forhandlere af stenmel til denne guide; hhv. Grusdirekte.dk og FC-Beton.dk. Vi ser lidt nærmere på deres bud på en god stenmel-pris herunder:

  • Pris på en big bag med gråt stenmel á 750 kg hos FC-Beton.dk: 585 kr. inkl. moms
  • Pris på en big bag med gråt 0-2 mm stenmel á 1 ton hos Grusdirekte.dk: 1.177,68 kr. inkl. moms og levering

Hvordan bruges stenmel?

Stenmel kan anvendes til en række forskellige projekter i haven og rundt om huset. Mange petanquebaner er fx anlagt med grus og stenmel. Derudover kan stenmel med fordel anvendes til mindre stier rundt om i haven, da den fine struktur og konsistens gør det mere komfortabelt at gå på end fx granitskærver.

Hvor tykt et lag stenmel skal jeg bruge?

Afhængig af formålet, skal du lægge et lag stenmel på 4-6 cm. Uanset om du anlægger en sti, en petanquebane eller noget helt tredje, skal du sørge for at grave ud og lægge godt med stabilgrus først. Det vil typisk være et lag på 15-20 cm stabilgrus, der er tale om.

Stenmel til indkørsel

Stenmel kan også anvendes til indkørsel, men her anbefaler vi, at du rådfører dig med din udvalgte leverandør først, da der kan findes bedre alternativer. Stenmel er ikke lige så stabilt som fx granitskærver, hvormed der kan være behov for en højere grad af vedligeholdelse.

Stenmel til havegange og stier

Det er også muligt at bruge stenmel til havegange og stier. Her kan du snildt anlægge stierne og gangene på samme måde, som du ville anlægge en petanquebane; altså først udgravning, herefter et underlag af stabilgrus, og til sidst et pænt og jævnt lag af stenmel på ca. 4 cm.

Skriv en kommentar