Ude

Tagterrasse pris – Hvad koster det?

tagterrasse pris
3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis tilbud på en tagterrasse fra professionelle firmaer.
Når du bor i lejlighed i byen, er det ikke altid lige let at få direkte adgang til sol og frisk luft – medmindre du har en tagterrasse. Det bliver da også mere og mere udbredt og efterspurgt med tagterrasser i de større danske byer, og måske er du den næste, der skal have etableret luksusversionen af et lavtliggende gårdmiljø?

I så fald skal du være ekstremt opmærksom på prisen, da en tagterrasse pris hurtigt kan løbe op i rigtig mange penge. Derfor er det vigtigt, at du sparer så meget, som absolut muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten, selvfølgelig.

Dette hjælper vi dig med i denne guide, hvor du bliver præsenteret for priseksempler på tagterrasser og lærer hvordan du får det bedste tilbud.

Priser på tagterrasser

Det er svært at give et entydigt svar på, hvad en tagterrasse vil koste for lige netop dig og din bolig, da det afhænger af mange ting.

Først og fremmest vil prisen svinge meget op og ned afhængig af, hvor stort omfanget af opgaven er – skal der f.eks. laves om på tagkonstruktionen for at kunne bære terrassen? Eller kan du nøjes med at få dumpet en firkantet træplatform oven på bygningen, så at sige?

Ved at undersøge boligmarkedet lidt, kan vi danne os et billede af, hvad udbudspriserne på ejerlejligheder i f.eks. København kommer til at koste, når der pludselig er adgang til en lækker oase oven på taget i form af en tagterrasse.

Her ser man, hvordan priserne på ejerlejlighederne hurtigt stiger med 7-15% i hhv. Københavns Kommune og Frederiksbergs Kommune. Er der tale om en lejlighed på 80 m2, så vil prisen for adgang til en tagterrasse dermed hurtigt komme op på 210-350.000 kr.

Hvorvidt det koster præcis det samme for dig at få anlagt en terrasse er umuligt at sige, da det som sagt afhænger af opgavens omfang, samt hvilken type terrasse du vælger. Jo dyrere materialer, desto dyrere terrasse.

Hvis der ellers ikke er andre komplikationer, kan nedenstående priseksempler på færdige tagterrasser også bruges som inspiration. Priserne er hentet fra et dansk firma, som tilbyder etablering af bl.a. tagterrasser – husk dog, at priserne kun er vejledende:

  • Tagterrasse på 30 m2, 3,6 x 8 meter – terrassegulv af træ, rækværk af stål samt trappe: 75.000 kr.
  • Tagterrasse på 36 m2, 3,6 x 10 meter – træterrasse af træ, rækværk af stål samt trappe: 80.000 kr.
  • Tagterrasse Komfort på 30 m2, 3,6 x 8 meter – træterrasse af træ, lækrog på 3,6+3,6 x 1,3 meter høj af træ, rækværk af stål samt trappe: 130.000 kr.

Selvom beløbende oven for kan se nogenlunde små ud, så skal du ikke være forblindet af dette. Politiken lavede tidligere en undersøgelse, som viste, at prisen for en komplet etableret tagterrasse kunne variere i pris fra 50.000 kr. og helt op til en million.

Derfor skal du huske at sammenligne tilbud

3byggetilbud.dkDen enorme prisforskel på knap 1.000.000 kr. skriger til himlen efter, at du gør dit forarbejde grundigt og sikrer dig den bedst mulige pris.

Dette gør du lettest og mest sikkert ved at indhente forskellige tilbud og sammenligne disse nøje efterfølgende.

For at undgå for meget tidsspilde og besvær anbefaler vi, at du anvender Danmarks mest populære tilbudstjeneste inden for byggeopgaver, nemlig 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud på din konkrete opgave, som foregår ved, at 3byggetilbud.dk sender din opgave i udbud blandt en række forhåndsgodkendte leverandører.

Du modtager så op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du kan studere nærmere og sammenligne. Prisen vil være presset nedad, da firmaerne konkurrerer internt om at overbevise dig.

Få 3 gratis tilbud på en tagterrasse

Skriv en kommentar