Annonce

Tid til en robotstøvsuger

Du har måske længe gået med tankerne om at skifte din manuelle håndholdte støvsuger ud med en bedre løsning, der ikke kræver samme tid og energi. 

 

Det tager ikke mere tid og energi end hvad der svarer til en støvsugning, at finde en robotstøvsuger og bestille den hjem.

 

Læs mere her.

Den rigtige robotstøvsuger

Dine behov for støvsugning er måske ikke de største, det er primært køkkenet, stuen og baggangen der skal støvsuges, men det bliver sjældent gjort. 

 

For at finde den rigtige robotstøvsuger skal du kigge på dit budget, de fleste ligger på mellem 2.000-6.000 kroner. Herefter er det vigtigt at evnen til at støvsuge er i orden, og i dag er de fleste robotstøvsugere effektive, uanset om det er tykt gulvtæppe eller trægulv, men kig stadig efter om den du overvejer kan klare underlaget.

 

Sidste punkt er hvor meget tid du vil bruge på at holde øje med den, og det betyder hvor ofte du skal tømme den, rengøre børsterne under bunden for hår. I dag kan du finde robotstøvsugere der kræver meget lidt tid til dette.

Hvad med gulvvask?

I dag findes der kombi robotstøvsugere, som både kan støvsuge gulvet og vaske gulv bagefter. Disse robotter er typisk ikke de bedste til nogen af delene, men kan klare både en grov støvsugning og en mild gulvvask. 

 

Nogle producenter, herunder iRobot, har både robotstøvsugere og så en moppe robot. De har udviklet et system, så både robotstøvsugeren og moppe robotten kan klare rengøringen på samme tid. Dette gør at iRobot har udviklet nogle af de bedste robotstøvsugere uden at tage hensyn til gulvvask, og så har de lavet en anden robot som kan være en af de bedste til at vaske gulv.

 

Disse produkter fra iRobot kræver dog et lidt højere budget, og en kombi robotstøvsugere kan være længe fin.

 

Skriv en kommentar