Tilstandsrapport Odense

Skal huset eller lejligheden i Odense sælges og har du derfor brug for en tilstandsrapport? I Odense findes der mange byggesagkyndige til at udføre den slags opgaver, men mange af dem tager en helt urimelig pris for at tjekke husets tilstand.

Her på siden vil vi gerne hjælpe dig med at spare penge på tilstandsrapporten, så du ikke ender med at betale overpris. Læs mere om hvordan herunder.


→ Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport


Sådan får du en billig tilstandsrapport i Odense

Det er faktisk ganske enkelt. Vi anbefaler, at du går til 3byggetilbud.dk – klik på den grønne knap herover og gå direkte til siden – som er en tilbudstjeneste, der kvit og frit indhenter tre tilbud til dig fra tre forskellige byggesagkyndige.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk kan du med stor sandsynlighed forvente at få tre tilbud, der rent prismæssigt ligger lavere end de tilbud som du selv kan hente. Grunden til denne lidt lavere pris skyldes, at de tre byggesagkyndige som afgiver tilbud er klar over, at de kæmper om dig som kunde, hvorfor de er nødsaget til at have en lav pris for at fange din opmærksomhed.

Og selvom prisen er lav, betyder det ikke, at kvaliteten er ligeså. 3byggetilbud.dk samarbejder nemlig kun med professionelle og forhåndsgodkendte leverandører. Derfor er der ingen grund til at frygte for kvaliteten af arbejdet.

Yderligere info om Odense

Odense er den største by på hele Fyn, og den er samtidig Danmarks tredjestørste by efter hhv. København og Aarhus. Odense bygger på en lang historie, som du finder en masse informationer om på diverse hjemmesider og i bøger på biblioteket. Herunder kan du læse lidt om Odenses kulturelle tilbud og om byen generelt.

Odense er som sagt Fyns største by, og dens 172.512 indbyggere deler et område på hele 304 km2. Odense er kendt for en lang række seværdigheder, store organisationer og virksomheder. Blandt meget andet er Odense hjemsted for Danmarks andenstørste hospital, Odense Universitetshospital.

Odense er også kendt som værende en populær og blomstrende uddannelsesby med mange forskellige udbud inden for skole- og uddannelsesverden. Her ligger bl.a. Syddansk Universitet, Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt, som alle lægger rammerne for tusindevis af menneskers uddannelse.

Det aktive erhvervs- og uddannelsesliv går også godt i hånd med det lokale erhvervsliv. Det summer nemlig af liv i Odenses mange gader og stræder, hvor du finder alt lige fra biografer, restauranter og diskoteker til museer, spillesteder og barer.

I Odense finder du også en af Danmarks største turistattraktioner – nemlig H. C. Andersens hus. Odense var hjemby for vores folkekære forfatter, og det trækker tusinder af både danske og udenlandske turister til hvert eneste år.