Tips til et mere indbydende badeværelse

Går du med en lille indretningsguru i maven? Eller trænger dit hjem blot til et lille pift? Så er badeværelset muligvis ikke førsteprioritet. Umiddelbart, så vil mange nok vælge at starte med køkkenet eller stuen. Det er jo her du og dine gæster befinder sig det meste af tiden. Badeværelset kan dig være et rigtig dejligt sted at være, hvis det får en kærlig hånd. Du skal huske på, at det er her du starter dagen – Hver dag.

Et nyt badeværelse kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, derfor vil der i denne artikel blive fokuseret på, hvordan du hurtigt og billigt kan udskifte en masse småting og gøre en stor forskel. Først og fremmest kan vi jo starte med din håndvask, da det er et af de vigtigste elementer. Håndvaske kan blive grimme med årene og designet blive outdated. Heldigvis kan du forholdsvist billigt, få dig en ny og flot håndvask. Du skal dog huske på, at hullet i bordpladen skal passe, eller skal kunne gøres større. Derudover er det bare at gå i gang og finde en håndvask der passer til netop dit badeværelse. Et godt sted at starte din jagt er i et byggemarked, eksempelvis XL-byg. Her har de et stort udvalg af håndvaske og reservedele i mange størrelser, også online.

Køb håndvask her

Hvis du ikke helt er tilfreds med blot at udskifte din håndvask, så kan du jo passende kigge på nyt armatur til brusekabinen, når du nu alligevel skal i et byggemarked. Armaturet kan være lidt mere vanskeligt at udskifte, men hvor ser det bare godt ud, når det er helt nyt og skinnende!

Gå glad i bad med Södahl

En anden nem og billig måde, hvorpå du kan friske dit badeværelse op, er ved at udskifte mange af de gamle ”småting” derude. Start eksempelvis med at kigge på dine håndklæder og vurdér om de trænger til en udskiftning. Håndklæderne har du jo fysisk kontakt med og de er derfor en slags kontaktflade for, hvordan dit badeværelse føles. Derudover kan ting som det gamle badeforhæng også udskiftes med et nyt og flot et. Sidst med ikke mindst kan du udskifte din sæbedispenser, tandbørsteholder, toiletspand mm. Det vigtigste er at alle tingene passer sammen farvemæssigt og at de passer til resten af dit badeværelse. Hvis du udskifter disse ting, kan du nå langt for meget få penge. Et godt sted at starte kunne være hos Södahl. Hos Södahl har de et kæmpe udvalg af ting til hjemmet, herunder også ting til badeværelset, som du kan se på Soedahl.dk

Skriv en kommentar