Annonce

Tips til at undgå indbrud i den søde juletid

Gem dine gaver væk fra vinduet for at undgå indbrud

Julen er en tid på året, som de fleste af os ser frem til. Men den kan også komme med bekymringer for husejere. Selvom antallet af indbrud i juletiden er faldet, er der stadig mange, der får besøg af ubudne gæster. Og det er aldrig rart at komme hjem til et hus, hvor du kan se, at alle dine ting er blevet rodet igennem.

Ikke nok med at politiet gør en ekstra indsats i julen for at undgå indbrud, kan du også selv gøre flere ting. Her finder du et par tips til, hvordan du kan undgå indbrud i den søde juletid.

1. Gaver må ikke være synlige udefra

Hvis du har dit juletræ stående fremme med gaver under, er det en fordel, at det ikke er synligt udefra. Det kan se utrolig smukt ud, men det er ikke godt i forhold til at undgå indbrud.

Mange gaver under træet kan nemlig være nok til at gøre en indbrudstyv interesseret i dit hjem. Fjern derfor gaverne under træet, når du ikke er hjemme.

2. Sørg for, at dit hjem er godt oplyst

Det kan være en god idé at lade lyset være tændt i juletiden til alle tider. Derudover bør du sørge for at installere belysning udenfor. Det kan eksempelvis være en lampe med en sensor.

Hvis denne lampe registrerer en bevægelse, tænder den lige med det samme. Det er en god måde til effektivt at afskrække nogen fra at bryde ind i dit hjem. Er du på udkig efter gode lamper til udendørsbrug, kan du klikke ind her: https://www.plusled.dk/lamper/led-projektorer.html.

3. Slå ikke alt op på sociale medier

Potentielle indbrudstyve kan sagtens være på de sociale medier. Her kan de få mange forskellige informationer i forhold til, hvor du er henne i juletiden, hvad du har fået i gave m.m.

De oplysninger, du vælger at lægge online, kan bruges imod dig. Pas derfor på ikke at skrive om værdigenstande, der ligger i dit hjem, eller hvornår dit hus står tomt.

4. Køb et alarmsystem

Sidst men ikke mindst kan du vælge at investere i et alarmsystem. I dag finder du mange forskellige alarmsystemer på markedet, så du kan vælge det rette for dig og dit hjem. Et alarmsystem er en af de bedste måder til at skræmme en potentiel indbrudstyv væk.

Hold også dit hjem sikkert i sommerferien

Juletiden er en glad og travl tid med masser af hygge og stemning. Desværre er der også mange, der oplever, at denne tid bliver afbrudt af utryghed og bekymringer på grund af indbrud. Men det er ikke kun i julen, at indbrudstyvene er på spil.

Sommerferieperioden er en anden tid, hvor der også begås mange indbrud. Skal du på ferie eller være meget væk hjemmefra, bør du sørge for at holde dit hjem sikkert. Der findes mange gode råd, du kan gøre brug af.

Ved at tage forskellige skridt mod at sikre dit hjem både i juletiden og i sommerferien kan du effektivt reducere chancen for indbrud.

 

Skriv en kommentar