Tips & Råd

Udbedring af revner i betongulv

Det kan til tider ske, at der opstår revner i betongulv. Dette ses især hos offentlige bygninger, hvor gulvet er under højt tryk. Dog kan det ske overalt, og da det er svært at fixe dem på egen hånd, betaler det sig at finde en ekspert til opgaven.

Hvornår er udbedring nødvendigt?

Når det blot drejer sig om små revner i gulvet, er reparation som regel ikke nødvendig. Det skyldes, at man ofte kan se på et betongulv, når der er lavet en reparation, og derfor betaler det sig kun at udbedre i tilfælde af, at der virkelig er behov for det.

Som f.eks. ved dybdegående revner, der måske kan være til fare for sikkerheden. Her er det vigtigt at få det fixet. I så fald er det også vigtigt at identificere årsagen til at revnen er opstået, således relaterede problemer hurtigt kan identificeres. Eksempelvis hvis der er fare for gennemtrængende vand.

Med andre ord – små, uskyldige revner betyder ikke det store, men dybdegående revner bør behandles.

Sådan får du 3 gode tilbud

Hvis du mener, at det er nødvendigt at få repareret revnerne i dit betongulv, skal du selvfølgelig have fat i en byggeteknisk ekspert, der kan se på opgaven. Men i stedet for selv at lede efter vedkommende kommer vi her med et tip, som du med fordel kan benytte, hvis du ikke ønsker at bruge ekstremt meget tid på problemet.

3byggetilbud.dk er en smart side, hvor du kan udfylde en formular og sende den af sted – herefter vil du lynhurtigt få et svar, og ikke mindst tre gode tilbud på udbedring af revner i betongulv. Du skal blot beskrive din opgave og vente på, at et par byggesagkyndige viser interesse – og 3byggetilbud.dk vil formidle kontakten mellem jer.

Det er ganske enkelt den letteste måde at få det ordnet på, da du slipper for selv at lede efter en byggesagkyndig. Du skal blot bruge et par minutter ved tastaturet og veksle et par ord i telefonen, også ordner det meste sig per automatik. Prisen kan variere, når du får fat i én til opgaven, men der er gode chancer for, at du får en konkurrencedygtig pris, når du benytter 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis tilbud på udbedring af skaden

Skriv en kommentar