Annonce

Udendørs oplevelser i Holstebro

Annonce

I Holstebro finder du en lang række billige, sjove og spændende udendørs aktiviteter. Det er aktiviteter for både singler, par og familier, og der er med andre ord oplevelser for enhver smag. Lige her kommer vi således til at præsentere dig for nogle af de udendørs oplevelser, du kan benytte dig af, hvis du skal besøge Holstebro i nærmeste fremtid. Udvalget spænder nemlig bredt, og mangler du således idéer til fornøjelser og aktiviteter at give dig til i den jyske by? Så læs mere om oplevelser i Holstebro her.

 

Få en masse god mad på Sevel Kro

Har du været igennem en masse fantastiske vandreture i det jyske terræn, har du helt sikkert brug for at få fyldt energidepoterne op. Og det er netop, hvad du kan få hos Sevel Kro. Den er beliggende blot 20 minutters kørsel fra Holstebro, og her får du helt formidabel mad. Det er en hyggelig og ikke mindst velbesøgt landsbykro, der serverer gode steaks af dansk kødkvæg, velsmagende og traditionelle retter fra det danske køkken og velkendte retter fra det franske køkken. Helt klart et besøg værd enten inden eller efter alle dine udendørs aktiviteter!

 

Prøv kræfter af med en omgang fodboldgolf

Når det igen er tid til sjov og leg for hele familien, kan du med fordel besøge Play-Time Eventcenter i Ulfborg. Spil blandt andet en omgang fodboldgolf sammen med hele familien eller dine bedste venner. Det er et spil, hvor koncentrationen skal være i top – men du kan også være helt sikker på at få gang i grinemusklerne. Til udendørs aktiviteter som denne er alle velkomne, store som små, og du kan derfor også helt selv vælge, hvem du vælger at tage med.

Skriv en kommentar