Sponsoreret

Udnyt den ekstra plads på den bedste måde

Hvis du er en af de mange tusinde danskere, der har lidt ekstra plads, så er det måske på tide at få udnyttet den plads en smule bedre. Det kan måske være et gammelt værelse, der trænger til at blive sat i stand og derfor bare får lov at fungere som opmagasinering. Det præsenterer en med en masse forskellige muligheder for, at slå sig løs og bruge den ekstra plads til noget fornuftigt.

Spørgsmålet er så, hvad man skal bruge den ekstra plads til. Vi giver herunder et par forsalg til, hvordan man kan få mest ud af sådanne rum.

Kontorer og arbejdsværelser

Vi lever i en tid, hvor flere og flere danskere er blevet iværksættere og arbejder hjemmefra, men selv de der er ansat i almindelige virksomheder, har ofte noget af arbejdet med hjem. Så det er da en nærliggende idé, at få lavet sit helt eget personlige kontor, der gør én i stand til at passe arbejdet, selvom der er børn og liv i huset.

Med et godt skrivebord og en stol, lidt forskellige møbler og opbevaringsplads, så kan man indrette sig et helt enestående lille kontor, hvor man kan få noget fra hånden.

Læs også: Gardiner til kontor

Det behøver dog ikke være forbundet med arbejde og karriere, da mange danskere også har hobbyer og fritidsinteresser, der kræver en smule ekstra plads. Derfor er det for mange en drøm, at kunne få et dedikeret arbejdsværelse, hvor de kan dyrke deres interesser og hobbyer, uden at skulle optage pladsen på spisebordet eller i dagligstuen.

Gæsteværelser og ekstra børneværelser

Ekstra rum kan dog også benyttes til noget helt andet. Hvor ofte har man ikke haft brug for et ekstra værelse, hvis man har haft gæster på besøg, og tiden er rendt fra jer. Der er ikke så rart, at skulle forvise dem til sofaen eller en luftmadras, så en løsning på dette kunne være et gæsteværelse, hvor man altid kan sikre sine gæster en god nats søvn, hvis det skulle blive nødvendigt.

Man behøver jo ikke at placere en dobbeltseng før, at det fungerer. En god sovesofa kan udmærket bruges. Så kan man stadig benytte rummet til kontor eller andre formål til daglig. Hvis det er noget, der kunne inspirere dig, så find udvalget af sovesofaer her og oplev dansk kvalitet når det er bedst.

En sidste mulighed, som især mange unge mennesker kan nyde godt af, er muligheden for at indrettet sig et nyt børneværelse. Hvis man skulle komme i lykkelige omstændigheder, kan det være en idé at sikre sig, at man har værelser nok, da børn har godt af at have sit eget.

Sørg for at rummet er klart

Det er meget muligt, at sådan et rum er i dårlig stand og trænger til en kærlig hånd. Det kan også være, at man gerne vil vælte en væg og slå to mindre værelser sammen, så man kan få et stort rum. Uanset hvad, så er det noget, der kræver omtanke og de rette midler.

Besøg dit lokale byggemarked og sørg for, at du har alt, hvad ud skal bruge for at være klar, eller endnu bedre gå ind på www.ditbyggemarked.dk. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge og det endda til en konkurrencedygtig pris.

Skriv en kommentar