Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Udskiftning af vinduer - Få de bedste priser og tilbud her - Læs hvordan
Tips & Råd

Udskiftning af vinduer – Få de bedste priser og tilbud

udskiftning af vinduer
3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis tilbud på udskiftning af vinduer
Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte dine gamle vinduer ud med nye, energivenlige og energirigtige vinduer.

Afhængig af boligens øvrige isoleringsevne og de vinduer, du skifter til, så kan udskiftning af vinduer være en af de investeringer, der tjener sig hurtigst hjem på energiregningen.

Hvad koster udskiftning af vinduer egentlig? Og hvordan sikrer du dig den bedste pris på opgaven? Og hvad med de gamle vinduer – de er jo ellers så flotte – kan du bevare dem?

I denne guide tager vi dig skridt-for-skridt med igennem ovenstående og lignende spørgsmål, du så er klædt godt på, når du skal finde det bedste tilbud på din næste udskiftning af vinduer.

Sådan får du den bedste pris på udskiftning af vinduer

Når du skal finde den rette pris på din opgave med udskiftning af vinduer, så gælder det samme her som ved alle andre type opgaver: Jo mere konkurrence blandt leverandørerne, desto bedre priser for forbrugerne.

Du skal med andre ord sætte din opgave i udbud blandt flere forskellige leverandører, så der opstår denne interne konkurrence. Men hvordan gør du så lige det?

Du kan gøre det manuelt, men det kan tage rigtig lang tid at finde kontaktoplysninger på alle de kvalificerede firmaer, hvorefter du også skal kontakte dem og indhente tilbud på egen hånd.

Vi anbefaler i stedet, at du benytter dig af en gratis tilbudstjeneste på nettet, som klarer alt dette for dig.

Den største på området i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og der kan du gratis og uforpligtende sætte din opgave i udbud og indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din vinduesudskiftning.

Fordele ved 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis og uforpligtende at bruge deres service. Du betaler udelukkende noget, hvis du ender med at takke ja til et af de fordelagtige tilbud, du har modtaget
 • Du sparer en masse tid, da 3byggetilbud.dk står for alt det administrative med at indhente tilbud, samt at de i forvejen har en bred vifte af forhåndsgodkendte kvalitetsleverandører i ryggen
 • Over 250.000 andre danskere har i forvejen brugt deres tilbudstjeneste til at indhente gratis tilbud på forskellige byggeopgaver, så du er sikret en kvalitetsstemplet service

Hvis du ønsker at sende din opgave i udbud via 3byggetilbud.dk, så gør du let og hurtigt via disse trin:

 1. Klik dig ind på deres hjemmeside via linket her på siden
 2. Udfyld felterne med dine kontaktinformationer samt en god og detaljeret beskrivelse af din byggeopgave – Her kan du med fordel fortælle, hvor mange vinduer du ønsker udskiftet, hvilken slags vinduer du ønsker i stedet for, hvor mange etager boligen har o. lign.
 3. Send opgaven ind, hvorefter du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk’s forhåndsgodkendte håndværkere

OBS: Vi vil endnu engang understrege, at du ikke skal have en eneste krone op ad lommen for at anvende ovenstående service og indhente tilbud. Du betaler kun, hvis du takker ja til et godt tilbud på udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Se priseksempler herunder

Hvis du ikke selv har den største erfaring med at hyre håndværkere til at udskifte vinduer, så tænker du sikkert over, hvad prisen på sådan en udskiftning mon ligger på.

Det er imidlertid meget svært for ikke at sige umuligt at sige noget præcist om prisen på netop din opgave, da prisen for udskiftning vinduer varierer afhængig af en række faktorer.

Den vil svinge op og ned afhængig af forhold såsom disse: Kvaliteten af de materialer, der skal anvendes, mængden af brugte arbejdstimer på opgaven, hvilket firma du anvender (husk at bruge 3byggetilbud.dk til at skabe konkurrence blandt leverandørerne), samt andre lignende faktorer.

I dette afsnit har vi dog samlet nogle priseksempler på hhv. 3 forskellige vinduestyper samt 2 forskellige opgavetyper. Vær opmærksom på, at priserne som nævnt kan variere baseret på forskellige forhold, og priserne er derfor vejledende.

Priseksempel på 3 forskellige vinduestyper:

 • Forsatsvinduer – Hvis du får monteret nye forsatsvinduer med hvide træprofiler, der kommer med 4 mm tykke energiglas, og disse monteres ude på de eksisterende vinduer, så koster det ca. 500-3.000 kr. pr. vindue inkl. moms
 • Koblede vinduer – Får du monteret helt nye, koblede lavenergivinduer med koblede rammer, så skal du forvente en pris på ca. 000-9.000 kr. pr. vindue inkl. moms
 • Energivinduer – Skal du have helt nye energivinduer i træ eller aluminium, så koster det ca. 500-8.500 kr. pr. vindue.

OBS: Vær opmærksom på, at trævinduer i de fleste tilfælde er op til 20-25% billigere end aluvinduer.

Priseksempel på 2 forskellige opgavetyper:

 • Bungalow – Vi forestiller os, at du skal have opsat forsatsvinduer i en bungalow. 10 af dine vinduer er i forvejen lavet med forsatsramme med et enkelt lag glas. De resterende 6 vinduer er kun lavet som gamle 1 lags-vinduer. Alle dine vinduer får monteret nye forsatsruder, som har 2 lags-energiglas i. Overslagsprisen på opgaven og dermed opsætning af 16 nye forsatsrammer ligger på omkring 000 kr. inkl. moms.
 • Murermestervilla – Vi forestille os nu, at du skal have lavet nye koblede energivinduer i en ældre murermestervilla med dannebrogsvinduer i træ. Villaen er fra 1920 og i halvandet plan, og der udskiftes gamle termovinduer fra omkring 1975 med 16 helt nye koblede dannebrogsvinduer med energiglas. Overslagsprisen for denne opgave vil ligge på omkring 000 kr. inkl. moms.

Du kan altid kontakte din leverandør for at få rådgivning om dit valg af vinduer, hvorvidt udskiftning kan betale sig eller ej, samt hvor meget det ca. vil koste.

Få 3 gratis tilbud på udskiftning af vinduer

Fordele ved udskiftning af vinduer

Der er flere fordele forbundet ved at få udført en udskiftning af vinduer i din bolig til nye energirigtige vinduer.

Du bør dog være opmærksom på, om udskiftningen er nødvendig med dine nuværende vinduer. Og hvis du har gamle vinduer, som giver huset et særligt touch og passer til husets arkitektoniske stil, så bør du overveje at bevare de gamle vinduer, hvis det er muligt.

Vælger du at få monteret nye energivinduer, så kan du forvente følgende fordele:

 • Bedre indeklima og komfort for beboerne
 • Mindre energiregning og dermed flere penge til andre ting
 • Undgå råd og svamp pga. utætheder og fugtskader i gamle vinduer
 • Bedre energimærke og højere salgspris ved et eventuelt fremtidigt salg

Skriv en kommentar