Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Undgå faldgruber, når du køber projektbolig - Læs mere
Annonce

Undgå faldgruber, når du køber projektbolig

Annonce: Det kan være så dejligt når man finder den helt perfekte projektbolig, men så kan det være lige så meget forvirrende når man kommer til alt det praktiske der forbinder sig til selve købet af projektboligen.

Få støtte og bliv guidet igennem købsprocessen

For at komme let og elegant på den anden side af alt det praktiske der ligger i at købe en projektbolig, kan man vælge at række hånden ud og få fingrene i en dygtig byggesagkyndig. Med en byggesagkyndig vil du blive støttet og guidet igennem hele købsprocessen og på den måde undgå faldgruber.

Man skal lidt se en byggesagkyndig som en investering man foretager sig. Den første vigtige investering i boligen kan være til kæmpe gavn på lang sigt, for hvis der skulle opdages nogle fejl og mangler på nogen som helst områder så vil en erfaren byggesagkyndig opdage fejlene.

Med den rette erfaring undgås faldgruberne over hele feltet

Selv om du sikkert har pæren helt i orden og har en okay fornemmelse med hvor du skal være særlig opmærksom i forbindelse med købet, så er det ret sikkert ikke et af den slags køb du gør dig i til daglig. Det er det til gengæld for en byggesagkyndig, og derfor opdager de også de ting der måtte være.

Der ligger meget praktisk bag et boligkøb, hvad enten der er tale om et køb af et ældre hus eller om der er tale om et køb af en ny type projektbolig. Til en start er det altid vigtigt at gennemgå det fysiske. Selvom du måske står overfor et helt nybyggeri, så kan der stadig være lavet katastrofale fejl og hvis de ikke bliver opdaget inden underskriften er det ret sikkert at det kommer til at koste dig nogle penge.

En byggesagkyndig kender juraen bag køb af projektbolig

Med en byggesagkyndig der er godkendt fra Sikkerhedsstyrelsen kan du få udarbejdet en tilstandsrapport hvor der vil være oplyst hvilken stand de forskellige ting er i. Det er et ret vigtigt dokument, hvis nogen som helst juridiske efterfølgere vil opstå.

Til slut er det værd at tage med at din byggesagkyndige er 100% uvildig og har derfor ingen interesse i at hjælpe andre end dig som kunden. Opstår der derfor problemer så vil din byggesagkyndige også kunne træde ind og hjælpe dig med at mægle alle parter til enighed, så du kan sikre dig dit køb på dit drømmeprojekt.

Skriv en kommentar