Annonce

Vil du spare penge på din varmeregning?

Annonce: Er din varmeregning tårnhøj, og kunne du godt tænke dig at mindske beløbet bare en anelse, men ved du ikke hvordan? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne guide får du nemlig 3 gode råd til, hvordan du kan spare penge på din varmeregning – og samtidig få en grønnere og ikke mindst mere bæredygtig boligprofil.

 

Udskift tætningslister i vinduerne

Hvis du oplever, at det trækker gennem vinduerne i din bolig, kan det være tegn på, at de er utætte. Det er heldigvis noget, du let kan gøre noget ved. Du kan for eksempel vælge at montere tætningslister omkring vinduerne, således at varmen ikke kan sive ud. Du kan også udskifte de nuværende tætningslister, hvis de trænger til en udskiftning. Du kan spare mange penge ved en simpel justering som denne, og derudover vil du opleve mindre træk.

Få taget efterisoleret

Et tag holder naturligvis ikke evigt, så derfor er det vigtigt indimellem at vurdere tagets stand.  Er dit tag utæt eller ikke tilstrækkelig isoleret, kan det resultere i, at varmen i huset fiser lige ud. Vil du spare penge på din varmeregning, kan du blandt andet få taget efterisoleret. Der er flere, der vælger en efterisolering, fordi du opnår en højere grad af komfort, besparelser på varmeregningen og indeklimaet optimeres.

 

 

Udskift til en ny, prisvenlig og ikke mindst mere bæredygtig varmekilde

Fyrer du stadig op i det gamle olie- eller pillefyr, når boligen skal varmes op? Foruden at det er en dyr varmekilde, så belaster det også miljøet. Derfor kan det godt betale sig at skifte til eksempelvis en luft til vand varmepumpe.

 

Selvom varmepumpen umiddelbart virker som en bekostelig løsning, er pengene hurtigt tjent ind igen, eftersom varmepumpen er langt billigere i drift end eksempelvis et oliefyr. Eftersom varmepumpen udnytter luften til at danne varme, er denne varmekilde også en bæredygtig en af slagsen.

Skriv en kommentar