Annonce

VINTEREN ER HER NU – SÅ FÅ STYR PÅ DINE LÅSE

Annonce

PB Låse & Sikring har disse tips til dig, så du slipper for defekte kolde låse over vinteren.
Dem som cykler, har jo et rent og varmt hjerte, så få nu også styr på din kolde cykellåse, da de kan være et mareridt om vinteren.

Men der findes heldigvis en del anbefalinger, som kan redde dine frosne morgener, så du slipper for knækkede nøgler og brækkede kolde fingre.

Vi har fået vores låsesmed til at komme med disse gode tips:

Brug låsespray en gang om året, for at forebygge dette problem. Låsespray er specielt beregnet til låse, så derfor brug aldrig normal olie til dine låse. Er det frostvejr, så brug især ikke olie, da dette kan gå helt galt, så brug låsespray til at tø låsen op.

Et andet godt tip er, at bruge en lighter til at opvarme din nøgle op med. Varm nøglen op inde i flammen et kort øjeblik og sæt den derefter ind i låsen. Men denne løsning er kortvarig, så du skal sikkert bruge din lighter igen senere hen på dagen.

Det tredje tip vi har er, at hælde varmt vand i en frysepose og selvfølgelig slå en knude på posen. Brug derefter posen til at varme låsen, og put så nøglen i og prøv stille og roligt at få låsen drejet. Denne teknik kan kræve flere forsøg, så her skal du have lidt tålmodighed.

Er du desperat og har du ingen af delene på dig, så kan du bruge dine varme hænder til at varme låsen. Denne løsning er bestemt ikke behaglig, men hvad gør man dog ikke i uheldige situationer!

Går alle disse forsøg i vasken er vores sidste tip, at du dropper din cykel og bestiller en taxa eller bider i det sure æble og finder den nærmeste bus.

Derfor… Sørg for at kom problemer til livs inden uheldet er ude, så derfor smør din lås en gang om året med låsespray.

 

Skulle du have problemer med dine dørlåse eller andre låse så kontakt PB Låse & Sikring. Det er helt gratis

Så har du brug for en låsesmed København, eller andre steder i Storkøbenhavn, kan du ringe til dem gratis på 31313515.

 

Skriv en kommentar