Ude

Worx robotplæneklipper – En god investering til haven

worx plæneklipper
Wupti.com har et stort udvalg af Worx robotplæneklippere
Her kan du blive meget klogere på de smarte Worx robotplæneklippere hvis popularitet er eksploderet i de seneste par år. I artiklen vil du blandt andet kunne finde alt, hvad der er værd at vide om mærket herunder tre populære og udvalgte Worx robotplæneklippere i forskellige prisklasser, så du er sikker på, at du finder en robotplæneklipper, der passer til dit behov.

Slutteligt har vi set nærmere på testresultater af ovenstående tre Worx robotplæneklippere for at give dig et så nuanceret billede af deres performance som overhovedet muligt.

3 populære Worx robotplæneklippere

I følgende afsnit har vi fundet de 3 mest populære Worx robotplæneklippere på markedet. De er fundet ved hjælp af kriterier som:

 • Hvor energieffektive de er til prisen?
 • Hvor funktionelle er de?
 • Hvor prisdygtige er de?

Med udgangspunkt i ovenstående har vi fundet tre modeller:

Worx Landroid MII 800

Worx Landroid MII 800

Worx Landroid MII 1000

Worx Landroid MII 1000

Worx Landroid LII 1500

Worx Landroid LII 1500

Worx Landroid MII 800

Worx Landroid MII 800Er du bekendt med producenten Worx, så ved du, at Worx Landroid MII 800 er en af de mest driftsikre på markedet.

Denne Worx robotplæneklipper er fantastisk til dig, der gerne vil have en solid klipper uden, at den skal koste for meget.

Worx Landroid MII 800 klipper din græsplæne med nænsomme strøg samtidig med, at du får en næsten lydløs plæneklipper.

Selve prisen på denne Worx Landroid MII 800-model ligger i den lave ende. Du får en effektiv og funktionel robotplæneklipper til en pris på ca. 6.000 kr. Derudover får du en energieffektiv plæneklipper som kan dække op til 800 m2.

Forhandlere af Worx Landroid MII 800:

Worx Landroid MII 1000

Worx Landroid MII 1000Worx Landroid MII 1000 er til dig som gerne vil have en robotplæneklipper, der ligger over middel i forhold til funktionalitet, effektivitet osv.

Denne model har en kraftigere knivtype, hvilket giver en mere effektiv plæneklipper. Worx Landroid MII 1000-modellen er velegnet til de lidt større haver på op til 1000 m2.

Worx Landroid MII 1000 er kompakt og let med en dertilhørende opladningstid på sølle halvanden time. Plæneklipperen kan køre en time på hver opladning og har monteret en regn- og løftesensor.

Modsat MII 800-modellen kan denne robotplæneklipper klare de smalle passager i haven – gangstier m.m. Prisen på denne super effektive robotplæneklipper fra Worx ligger på ca. 6.995 kroner.

Forhandlere af Worx Landroid MII 1000:

Worx Landroid LII 1500

Worx Landroid LII 1500Er du på udkig efter den ultimative Worx robotplæneklipper? Så kan du med fordel købe denne energieffektive Worx Landroid LII 1500.

Du får her en plæneklipper med et 3-blads knivsystem som gør den ideel for den store have. Med denne Worx Landroid LII 1500 kan du dække arealer op til 1500 m2. Derudover får du en drifttid på 1 time.

Worx Landroid LII 1500 er større og mere effektiv end de to første modeller og er beregnet til den garvede robotplæneklipper-entusiast med styr på de mange integrerede funktioner. Denne model har vippe- og løftesensorer monteret, hvilket har en præventiv effekt mod ulykker.

Derudover vender robotplæneklipperen automatisk hjem til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm. Leder du efter en af de bedste og mest energieffektive robotplæneklippere på markedet? Så er Worx Landroid LII 1500 det bedste bud. Prisen starter fra 9.995 kroner.

Forhandlere af Worx Landroid LII 1500:

Hvad kendetegner en Worx robotplæneklipper?

Salg af Worx robotplæneklippere er eksploderet de seneste par år. Den teknologiske udvikling har for alvor skabt et marked for robotplæneklippere, ikke kun herhjemme, men over hele verden. I forlængelse af dette har de populære Worx robotplæneklippere for alvor slået deres navn fast.

Det smarte ved de nye Worx robotplæneklippere er, at du får en effektiv græsplæneklipper som er fuldautomatisk indstillet. Dertil kommer det, at en Worx robotplæneklipper nænsomt og hurtigt kan klippe dit græs ned til et bestemt niveau. Niveauet fastsætter du selv, inden du tænder den.

Worx robotplæneklipperens effektivitet afhænger selvfølgelig af model samt hvilke integrerede egenskaber den har.

Derudover er de populære Worx robotplæneklippere kendte for at have indbygget et smart lille batteri med tilhørende computer, så du kan styre din nye robotplæneklipper i hvilken som helst retning som du måtte ønske. Derudover får du en ladestation med som Worx robotplæneklipperen automatisk søger ly til, når batteriet er ved at løbe tør.

Slutteligt er Worx robotplæneklippere de første på markedet som har indbyggede bioklip. Bioklip er små klippere som, når robotplæneklipperen kører henover græsplænen, afklipper græsset samt dirigerer det afslået græs nænsomt ind under robotplæneklipperen.

Sådan installerer du en Worx Landroid

Test af robotplæneklippere fra Worx

Vi har været en tur forbi Google med henblik på at finde tests af Worx robotplæneklippere. Overordnet set bliver Worx omtalt i meget positive vendinger på diverse testmagasiner og lignende. Worx bliver endda af flere omgange kåret som den bedste i test, hvilket vidner om en robotplæneklipper som er pengene værd.

Herunder kan du se, hvilke hjemmesider/testkilder vi besøgte:

 • Bomagasinet.dk
 • Ekspertens-valg.dk
 • Testmagasinet.dk
 • TÆNK.dk
 • RadRon.se

Husk at teste din nye Worx

For at teste effektiviteten af din nye Worx robotplæneklipper, kan du med fordel lade den arbejde i din have på ujævne overflader. Måden hvorpå dette kan gøres er ved at indstille Worx robotplæneklipperen til at arbejde på et bestemt areal på din græsplæne.

Efterfølgende indstiller du din nye Worx robotplæneklipper ud fra producentens tidsanvisninger, så indstillingerne matcher størrelsen på din have. Når du har gjort dette, efterlader du din græsplæne med enkelte forhindringer. Forhindringerne kan være små genstande som redskaber fra skuret.

Lad Worx robotplæneklipperen passe sig selv i én dag og se så hvordan den har klaret opgaven. Er græsset jævnt og klippet pænt ned, så er du sikker på, at Worx robotplæneklipperen virker som den skal. Er den omvendt kørt ud fra afgrænsningsledningen og har den efterladt ujævne overflader, så ved du, at Worx robotplæneklipperen er ineffektiv til netop den type opgave og derfor bør byttes til en anden model.

Læs mere om Worx på www.worxlandroid.com

Hvilken Worx robotplæneklipper skal du vælge?

Som vi allerede har redegjort for i førnævnte afsnit, så findes der forskellige typer Worx robotplæneklippere i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Ønsker du en effektiv og billig robotplæneklipper, så kan Worx Landroid MII 800-modellen klart anbefales. Modellen er beregnet til den lille have, hvor arbejdsopgaven ikke er krævende.

Derudover er Worx Landroid MII 800-modellen til dig, der ikke vil have noget imod lidt manuelt arbejde, da robotplæneklipperen ikke er beregnet til dig med bede og små gangstier.

Har du en mellemstor have og stiller du større krav til arbejdsopgaven i din have, så kan vi klart anbefale Worx Landroid MII 1000-modellen som effektivt rydder græsplænen for ujævnheder. Denne robotplæneklipper er ydermere til dig der ikke går på kompromis med kvaliteten. Worx Landroid MII 1000-modellen er dyr og er til den garvede bruger.

Slutteligt har vi kongen af alle Worx robotplæneklippere – Worx Landroid LII 1500-modellen. Her får du en robotplæneklipper i en uhørt høj kvalitet som rydder enhver græsplæne. Med et dækningsareal på hele 1500 m2 får du en af de mest funktionelle og effektive robotplæneklippere på markedet. Den integrerede software i Worx Landroid LII 1500-modellen gør, at den selv navigerer efter bestemte zoner samt kan du installere en applikation på din mobiltelefon, hvor du kan fjernstyre den.

Worx landroid

En Worx robotplæneklipper er uden tvivl en rigtig god investering til haven!

Det skal du huske, når du køber en robotplæneklipper

Som vi har været inde på i ovenstående, kan der være rigtig mange fordele ved at købe en Worx robotplæneklipper til haven. I forlængelse heraf er det dog værd at pointere, at du skal huske at være opmærksom på den fuldautomatiske tilstand, som de mange Worx robotplæneklippere har.

En af ulemperne der eksempelvis ses i forbindelse med denne fuldautomatiske tilstand er, at Worx robotplæneklipperne af og til ikke klipper tæt ved kanterne på græsplænen. Dette resulterer i ufærdige og skæve områder som oftest skal rettes til manuelt.

Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at Worx robotplæneklipperne er kommet for at blive. De er utrolige effektive og praktiske, da de selv kan stå for størstedelen af det ellers slidsomme arbejde, der oftest er forbundet med at klippe græsplænen. Dertil kommer det, at du har mulighed for at tilkøbe et integreret elektronisk apparat til Worx robotplæneklipperen som selv styrer maskineriet i den ønskede retning.

I forlængelse heraf kan du indstille din robotplæneklipper, så den klipper akkurat det areal, du sætter den til at arbejde på. Dog skal du huske at være opmærksom på, at de mange forskellige Worx robotplæneklippere kan fylde en del, hvilket gør dem mindre egnet til smalle græspassager og haver der er fyldt med bede.

Ydermere rapporterer mange brugere på nettet, at de populære Worx robotplæneklippere har en tendens til at køre fast i græsplænen med deres små hjul. Dette er ikke en ulempe i sig selv, men kan dog skabe frustration, hvis du har sat robotplæneklipperen på automatisk tilstand og du kommer hjem til en ufærdig græsplæne, fordi den er kørt fast.

Dog kan du undgå dette ved at lægge afgrænsninger rundt omkring på græsplænen. Afgrænsningerne sikrer, at din Worx robotplæneklipper aldrig vil kunne komme på afveje.

2 Kommentarer

 • Hej.
  Jeg har en Worx 800, købt sidste år. Den kørte fint sidste år, vi dog ikke selv starte nu i år. Kører fint hvis jeg starter den, men så er ideen jo ligesom lidt væk.
  Hvad gør jeg. Har spurgt ved forhandleren, fik et telefon nummer som ikke virker og ellers besked om selv at opgradere den, ved dog ikke hvordan man gør det. Kan det virkelig være rigtigt at dette er service niveauet hos jer.

  Vh.
  Ingvar Juhl

  • Hej Ingvar 🙂

   Først og fremmest skal vi lige have slået fast, at Synrgi.dk ikke er en forhandler af robotplæneklippere. Vi er “blot” et online magasin som skriver artikler, der relaterer sig til emnerne: Hus og have.

   Når det så er sagt…

   Jeg synes, at du skal kontakte pågældende forhandler igen og forklare, at det opgivne telefonnummer ikke virker. Derudover vil jeg give dig ret i, at serviceniveauet er MEGET lavt, hvis ikke de har lyst til at hjælpe dig med din robotplæneklipper. Der er ikke andet for end at spørge om hjælp en gang til.

   Jeg håber, at du finder ud af det.

   Venlig hilsen
   Simon, Synrgi.dk

Skriv en kommentar