Inde

3 elementer fra storkøkkenet du kan bruge i privaten

storkøkken

Hvis du skal i gang med at lave køkken, kan det være en stor fordel for dig at skele til, hvad de gør i professionelle køkkener. Det kan være i restauranter, cafeer eller på hoteller. Alle tre former for køkkener er indrettet praktisk og meget holdbart, så det er nemmest muligt at gøre rent, og så der er mindst muligt nedetid på maskinerne i køkkenet. Det kan derfor være en god ide at indrette dit nye køkken efter lignende principper.

Vi har samlet tre elementer, som det kan være en god ide, at du kigger efter, når du skal indrette dit private køkken. Hent inspiration her.

Det første element er køkkenbordet. Der kan det være en god ide at vælge noget, der er i et holdbart materiale, så der ikke sker noget ved det, hvis du stiller en varm gryde på det, eller hvis du kommer til at ramme det med en kniv, mens du skærer. I mange industrikøkkener bruger de en metalplade som køkkenbord. Det kan du også vælge at gøre. Der er dog flere andre materialer, der er mere almindelige i private hjem, men som også er meget holdbare.

Industrikøkkenmaskiner er perfekte i et privat hjem

Det andet element, som du med fordel kan lade dig inspirere af, er køkkenmaskinerne i et storkøkken. De er lavet, så de kan holde i mange år fremover og klare at være i brug mange timer hver dag. Hvis du bruger dit køkken meget, er det derfor en god ide, at du også vælger nogle maskiner af den allerbedste kvalitet. Det vil gøre, at du ikke skal bruge tid på at bøvle med maskiner, der er gået ned, eller som skal repareres hele tiden.

Du kan både få køleskab, komfur, opvaskemaskine og meget mere i modeller, der plejer at stå i et storkøkken. Det er en god mulighed for dig for virkelig at få noget solidt kram. Du behøver ikke at være bange for, at der ikke er modeller, der passer til dit hjem. Der er både små og store modeller af industrimaskinerne. Det er derfor en god mulighed for dig.

Vælg et godt og solidt gulv

Gulvet i køkkenet bliver hurtigt beskidt, fordi du kommer til at tabe ting på det, når du laver mad. Derudover bliver det også hurtigt slidt, fordi du går så meget på det under madlavningen. I forhold til valg af gulv kan det derfor også være en god ide, at du ser på, hvad de gør i professionelle køkkener.  Der er der vægt på, at det er et gulv, der er nemt at gøre rent, og som kan holde til, at der bliver tabt ting på det og gået meget på det.

Læs: Slibning af betongulv

Det er forskelligt, hvilke materialer de vælger til gulvet i et storkøkken.  Det kan for eksempel være epoxy, hvor det i dag er muligt at få det i mange forskellige farver. Det gør det nemmere at finde en farve, der passer ind i dit hjem.

Skriv en kommentar