Tips & Råd

3 tips til et bedre indeklima i soveværelset

soveværelse

Der kan være ganske mange og gode grunde til at stræbe efter et bedre indeklima i soveværelset. Et godt indeklima er først og fremmest med til at forbedre din søvnkvalitet. Derudover minimeres risikoen for sygdomme også, hvis indeklimaet er i top.

Læs med herunder og find ud af, hvordan du får et bedre indeklima i dit soveværelse

Luft ud min. én gang om dagen

Et af de nemmeste tips du kan gøre brug af er at lufte ud min. én gang om dagen. En udluftning kan virkelig gøre underværker for indeklimaet, hvorfor det er noget du bør stræbe efter at gøre min. én gang om dagen.

Ved at skifte den gamle luft ud med ny og frisk, så vil du opleve, at din søvn bliver meget bedre, da luften du trækker ind er meget renere. Derudover har vægge, loft, sengetøj osv. også rigtig godt af at blive ”udsat” for frisk luft.

Udluftning om morgenen er en sikker vinder

Gør det til en vane at lufte ud i soveværelset ligeså snart, at du er stået op. På den måde kan du få frisk luft i rummet alt imens du gør dig klar til en ny arbejdsdag. Lige inden du drager af sted på arbejde kan du så lukke for vinduet, så soveværelset kan nå at blive varmt igen til du kommer hjem. 

Er soveværelsets ydervægge isoleret godt nok?

Det er langt fra alle som har et soveværelse med ydervægge, der er isoleret tilstrækkeligt. Et soveværelse med for dårlig isolering i ydervæggene, vil betyde, at indeklimaet ikke er særligt godt. Derfor kan det godt betale sig at få udført en efterisolering med henblik på at øge indeklimaet. En anden fordel ved efterisolering er, at du vil spare mange penge, da dit varmeforbrug minimeres.

Benyt dig af en miljøvenlig energiform

Det kan også godt betale sig at benytte en miljøvenlig energiform. Ved at opvarme soveværelset på en miljøvenlig måde (for eksempel en varmepumpe), vil du opleve, at indeklimaet vil føles bedre. Derudover gør du en god gerning for miljøet ved at vælge en miljøvenlig energiform.

Hvis du overvejer at benytte dig af fyringsolie, naturgas eller træpiller, så anbefaler vi, at du ser nærmere på DCC Energi. Det er nemlig en af Danmarks største leverandører inden for nævnte energiformer. 

Er din seng rådden og ramt af mug?

Er din seng ramt af råd og mug? I så fald er det på tide at få den smidt ud hurtigst muligt. Råd og mug er nemlig i høj grad med til at forværre indeklimaet ganske betragteligt.

Køb en ny seng og oplev et forbedret indeklima

Derfor anbefaler vi, at du får købt dig en ny seng, så dit indeklima igen kan blive godt og din søvnkvalitet komme helt i top. Gå til Unoliving.com og udvalget af senge. Måske er du heldig, at din næste seng befinder sig i deres store sortiment.

Læs også: Den bedste seng til dårlig ryg

Skriv en kommentar