Epoxy gulve er de bedste gulve til industrien

Epoxy gulve er de bedste gulve til industrien

Står I og skal vælge et gulv til jeres virksomhed, er der måske flere forskellige typer, som I overvejer. Det er en stor beslutning, da det er mange penge, der skal gå til at lægge et nyt gulv. Det er derfor helt naturligt, at I bruger noget tid på at undersøge de forskellige muligheder, som I har.

I denne artikel vil vi slå et slag for, at det er epoxy gulve, der vil være det bedste gulv til jeres industrivirksomhed. Det er et gulv, der er meget velegnet til industrigulv, fordi det er så holdbart. Det kan holde til, at der bliver gået hen over det på de samme steder mange gange om dagen, uden at det tager skade. Det kan holde til, at der bliver kørt med tunge maskiner på det hele dagen på de samme steder – igen uden at det er noget, som I vil kunne se på gulvet.

Det vil altså virkelig være et gulv, som I har glæde af i mange år fremover. Det gør da også, at virksomheder i både Odense, Århus og mange andre steder har taget gulvene til sig.

Epoxy gulve er nemme at rengøre

I en industrivirksomhed bør fokusset altid ligge på praktik, når I skal vælge erhvervsgulve. Derfor skal I selvfølgelig også vælge et gulv, der er nemt at rengøre. Det er et epoxy gulv også. Epoxyen er lavet, så kemikalier og lignende ikke trænger ned i det. Arbejder I med kemikalier i et laboratorium eller på et værksted, vil det derfor også være det oplagte gulv at have der. Der kan I hurtigt og nemt gøre rent, når I har spildt.

Det samme er tilfældet, hvis I arbejder i fødevareindustrien. Det kan næsten ikke undgås, at I kommer til at spilde mad på gulvet, når I står og pakker eller laver mad. Det skal ryddes op og gøres grundigt rent, så I kan holde den høje hygiejnestandard, der er nødvendig. Det kan I også nemt få gjort med et epoxy gulv. Det er derfor ikke underligt, at det bliver brugt af fødevarevirksomheder i store dele af Jylland for eksempel både Esbjerg og Aalborg.

Få lavet et gulv, som I kan bevæge jer hurtigt og sikkert på

Normalt vil et epoxy gulv være til den glatte side. Det er fint til en arbejdsplads, hvor I står stille, eller til et lagerrum, hvor I ikke opholder jer så meget. Men når I går meget rundt og har travlt i løbet af dagen, vil det være nødvendigt for jer, at I kan bevæge jer uden at være bange for, at I skal være bange for at falde.

Når I skal have lagt jeres epoxy gulv, kan dem, der lægger det iblande kvartssand. Det er med til at give en overflade, der er meget nemmere at gå på. Det vil altså være en stor fordel for jer, at I kan gå hurtigt rundt på gulvet.

Der er mange andre steder end i industrien, hvor et epoxy gulv kan være en god løsning for jer. Mange private er for eksempel også begyndt at bruge det slidstærke gulv i deres hjem, da det kan være med til at give et gulv, som de kan have i mange år fremover. Derudover er der også mange børneinstitutioner, der bruger epoxy gulv, da det kan være med til at dæmpe lydniveauet en smule.

Skriv en kommentar