Annonce

Få styr på økonomien til en ny tilbygning

tilbygning økonomi

En ny tilbygning til hjemmet er ikke billig at erhverve sig. Derfor kan det være rart med nogle økonomiske tips, for derved at kunne få råd til sin tilbygning, uden at et lån er nødvendigt. Lån er, som udgangspunkt, dyre at optage samt dyre at afdrage på. Vi vil derfor i dette indlæg fokusere på tiltag, der kan give dig styr på økonomien til en ny tilbygning.

Læg et budget over dit forbrug

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvad dine penge går til på nuværende tidspunkt. Du har måske en ganske god idé omkring, hvor dine penge lander, men med et budget får du det gyldne overblik, så du lynhurtigt kan se, hvor du bør spare. Tilbygninger er ofte meget dyre, og vælger du ikke allerede nu at få styr på dit forbrug, kan det være noget nær umuligt at spare op.

Et budget er nemt at lave. Åbn blot et regneark og begynd at taste de forskellige poster ind, som du bruger penge på månedligt. Dernæst tjekker du dine kontoudtog gennem for de seneste måneder, og herefter har du et gennemsnit over, hvor mange penge du bruger på forskellige poster.

Det er umuligt at vide alt om økonomi, men en forståelse for, hvad dine penge går til hver måned, er alfa og omega for, at du kan begynde at spare op til den nye tilbygning.

Indhent tilbud på den nye tilbygning

Du har som forbruger nogle rigtig fine muligheder for at sammenligne priser på tværs af forhandlerne. Derfor anbefaler vi dig, at du indhenter priser på den nye tilbygning fra forskellige firmaer – i stedet for at vælge den første og den bedste. På den måde sikrer du dig, at du ikke betaler overpris for opgaven. Der kan nemlig være utrolig mange penge at spare, hvis du blot bruger de ekstra par timer på at kontakte forskellige udbydere.

Du har også mulighed for at indhente 3 tilbud på nettet. Det er både nemt, enkelt og utroligt hurtigt. Du skal blot udfylde en formular, hvori du beskriver dine behov for den nye tilbygning, hvorefter 3 firmaer vil forsøge at give dig et overslag på, hvad sådan et projekt vil koste. Det er dog en god idé også at mødes med firmaerne, da der kan være stor forskel på, hvordan din kemi er med personerne bag. Du skal naturligvis helst have en god fornemmelse omkring dem, der skal stå for dit nye byggeri.

Skriv en kommentar