Værktøj

Hejsestiger – Se de gode tilbud

hejsestiger
Leder du efter gode tilbud på hejsestiger? Se de gode priser hos Stigefabrikken.dk
I følgende artikel kan du finde alt, hvad der er værd at vide om hejsestiger. I den forbindelse vil vi se nærmere på de konkrete fordele som er forbundet med denne stigetype. Derudover kan du også se priseksempler på tre anbefalede hejsestiger.

3 populære og prisvenlige hejsestiger

Nedenstående hejsestiger er valgt på baggrund af følgende kriterier:

  • Følges kvalitet og pris ad?
  • Hvor funktionel og praktisk er hejsestigen?
  • Er hejsestigen brugervenlig?

Med udgangspunkt i ovenstående kriterier har vi fundet frem til tre populære hejsestiger fra anerkendte producenter som: Wibe, Jumbo og Scando.

Wibe hejsestige 2-delt

wibe hejsestigeDenne super praktiske Wibe hejsestige er 2-delt. Du får med andre ord en skydestige med en smart hejseanordning monteret, hvilket giver dig den rette højde som du har brug for. Hæv eller sænk hejsestigen i den ønskede højde med det indbyggede reb.

Førnævnte reb er lavet i et grebsvenligt design bygget på et fundament af stålwire som nænsomt er placeret på ydersiden. Derudover har Wibe hejsestigen gummihjul i stigens top som gør, at overdelen nemt og hurtigt kan sænkes eller hæves efter behov.

De automatiske hager låser når du har indstillet hejsestigen til den ønskede stigelængde. Skulle rebet glide ud af dine hænder? Så låser hejsestigens hager også automatisk.

Det er tydeligt, at denne Wibe hejsestige er bygget med udgangspunkt i optimal sikkerhed. Dette kommer især til udtryk i de skridsikre trin på hejsestigen som giver en stabil og sikker platform samt er der en medfølgende stigefod for at højne stabiliteten.

Er du interesseret i denne smarte Wibe hejsestige? Så kan du finde den hos Stigefabrikken.dk, hvor prisen starter fra 10.307 kr. inkl. moms.

Jumbo hejsestige

jumbo hejsestigeMed denne smarte Jumbo hejsestige er du sikret en billig og funktionel stige. Jumbo hejsestigen har indbygget tov som gør, at du nemt kan udskyde stigen. Øverst oppe på hejsestigen er der indbygget hjul til at støtte på vægge under selve hejsningen.

Tophjulene giver stabilitet til hejsestigen samt giver hjulene en lettere udskydning. Du får ydermere et smart taljesystem med tov som sikrer en let og effektiv udskydning mellem inder- og mellemstigen. Slutteligt er der monteret en smart selvlukkende kliklås med en dertilhørende EN131 certificering.

EN131 certificering er et kvalitetstempel som du med fordel kan være opmærksom på, når du er på udkig efter en ny hejsestige. Med en EN131 certificering er du sikker på, at den pågældende hejsestige lever op til lovkrav og regler omkring sikkerhed på arbejdspladsen.

Er du interesseret i denne smarte Jumbo hejsestige? Så er den set til 3.622 kr. hos Stigefabrikken.dk

Scando Hejsestige pro

scando hejsestigeDenne hejsestige fra Scando er lavet i et robust design. Du får her en ekstra kraftig og ergonomisk udformet stige med skridsikre trin, der gør arbejdet mere bekvemt. De integrerede vange er anodiserede, hvilket betyder, at du undgår tilsmudsning af hænder og arbejdstøj. Derudover er denne Scando indbegrebet af stabilitet og er den perfekte stige at arbejde på i store højder.

Scando hejsestigen har ydermere et grebssikkert reb og tophjul, der gør højdejusteringen let og enkel. Er du på udkig efter en effektiv og funktionel stige, så er denne Scando Hejsestige Pro lige noget for dig. Hejsestigen er kvalitetsstemplet med EN131 certificering som giver dig en sikker hejsestige at arbejde fra.

Hejsestigen er set til sølle 7.437,50 kr. inkl. moms hos Stigefabrikken.dk.

Hvad er en hejsestige?

Står du over for en arbejdsopgave, der kræver skiftende højder? Så kan en hejsestige være den ideelle løsning for dig. En hejsestige er skræddersyet til denne arbejdsopgave samt er den lavet med henblik på trinløs højderegulering.

En hejsestige kan ved hjælp af et praktisk hejseværk justeres og indstilles i højden. Det er super nemt at håndtere hejsestigen og højdejusteringen tager kun et splitsekund.

Denne type stige er utrolig praktisk og du har altid mulighed for at skridsikre trinene for ekstra sikkerhed, når du bruger hejsestigen. Når du benytter din nye stige, er det vigtigt, at du ikke står højere end de 3. øverste trin. Grunden til dette skal ses i lyset af de mange uheld som er forbundet med de øverste trin. Hejsestigen bliver utilregnelig og ustabil, hvilket gør, at den let kan skride ud.

Herunder kan du se, hvordan en hejsestige fra Zarges skal bruges

Hvilke fordele og ulemper er der forbundet ved en hejsestige?

Ligesom ved de fleste stiger er der også ved hejsestigen forbundet en masse fordele og enkelte ulemper. Det er en klar fordel, at hejsestigen er utrolig brugervenlig. Den er let og praktisk at benytte og stiller ikke store krav til ens færdigheder.

Hejsestigen er et solidt valg, hvis du skal op i højder og i den forbindelse ønsker at højderegulere på en stabil og effektiv måde. Inden du regulerer din hejsestige er det vigtigt, at du finder den rette højde til dit arbejde. Bliver du nødt til at benytte de tre øverste trin? Så anbefaler vi dig at kigge efter en større stige som kan give et mere stabilt fundament. Du kan eventuelt overveje et højt rullestillads.

Af ulemper kan hejsestigen være meget svær at håndtere, hvis den er meget høj. Den bliver ustabil og utilregnelig. Derfor er det vigtigt at tage forholdsregler ved anvendelse af høje hejsestiger. Sørg i den forbindelse altid for at have et solidt og jævnt underlag og placér aldrig hejsestigen på glatte overflader.

Hvad er prisen på en hejsestige?

Prisen varierer selvfølgelig efter dit individuelle behov. Du kan købe hejsestiger med forskellige styrehjulssystemer som også har en direkte effekt på prisen. En hejsestige plejer som regel at ligge i den dyre ende af prisskalaen.

Højden og den uhørt gode kvalitet som hejsestiger altid laves i bevirker, at stigerne som regel ligger i et prisinterval på 6.000 kr. til 15.000 kr. Derudover afhænger prisen også af antal trin. Er du i tvivl om hvor høj din nye hejsestige skal være? Så anbefaler vi altid, at du tager kontakt til professionelle personer som kan give dig en kyndig rådgivning i brugen af hejsestiger.

Du kan med fordel kigge efter følgende kvalitetsstempel – EN131 – når du leder efter en hejsestige. EN131 betyder, at hejsestigen er godkendt og lever op til gældende love og krav for brug af stiger på arbejdspladsen.

Har du brug for hjælp i forbindelse med køb af hejsestiger? Så anbefaler vi altid, at du tager kontakt til fagkyndige personer, som kan vejlede dig i den korrekte brug af hejsestiger.

Få gratis vejledning hos Stigefabrikken.dk.

Skriv en kommentar