Bil

Det koster et forrude skift

forrude skift pris

Et forrude skift er noget, du helst vil undgå af naturlige årsager. Det er til gene at køre rundt med en ødelagt rude, og det er selvfølgelig farligt, hvorfor du omgående bør få den skiftet, hvis du har været så uheldig at få den ødelagt af fx et stenslag. Her i indlægget kommer vi ind på, hvordan du finder den rette forrude skift pris, så du ikke betaler for meget.


Søger du et billigt forrude skift?

Få 3 tilbud på forrude skift her


Hvor meget et eksakt forrude skift koster, afhænger meget af bilen. Er det en lille, nyere bil, kan det gøres for helt ned til kr. 1.700,- for de billigste og snildt op mod kr. 5.000 for større biler med varme i ruden. Er der blot tale om et stenslag, kan dette repareres for kun kr. 295,-.

Derfor skal du have skiftet forrude

Der kan være mange grunde til at få skiftet en forrude. Det er uheldigvis en af de lidt dyrere reparationer, hvilket nogle gange kan undgås, hvis man reagerer tidsnok. Det kan være, at du har været så uheldig, at din bil er blevet ramt af en sten. Her kan der komme en flænge, som bliver større og større i og med, at du kører op over kantsten, grusveje og meget andet. Men får du den lukket, kan du spare dig selv for et forrude skift.

Søger du forrude skift i Århus eller i en anden by, hvor du er bosat, kan du på Autobutler.dk altid få tre tilbud, således at du kan sammenligne de forskellige priser. Kan du være sikker på, at kvaliteten er i top? Ja. Da FDM foretager stikprøvekontrol på de forskellige værksteder, stilles der dermed krav til specialisterne i form af et højt serviceniveau. Du kan derfor trygt oprette din opgave på Autobutler.dk og få en skift forrude pris på din bil.

Fordele ved at vælge Autobutler

Der er masser af fordele ved at benytte sig af Autobutler.dk. Dels fordi at du kan spare op til 40% på din værkstedsregning grundet flere tilbud. Du får 2 års ekstra garanti på service- og reparationsarbejde, og så får du prisgaranti. Det betyder, at du altid er sikker på at få den bedste pris i netop dit nærområde. Og har du brug for rådgivning, finder du ned garanti nogle kompetente folk, der kan være behjælpelig med alt.

Gå til Autobutler.dk

Skriv en kommentar