Inde

Maling af loft

spartling af loft

Loftet har stor betydning for, hvordan vi opfatter et rum. Du kan enten male det selv eller få en maler til det, hvis du ønsker et professionelt resultat.

Farven på loftet har stor betydning for, hvordan vi opfatter et rum. Det kan derfor være med til at give et helt nyt indtryk til dit hjem, at du får malet lofterne. Hvis du skal i gang med at male vægge, fordi du vil have en anden farve der, kan du lige så godt også male lofterne, så de kommer til at se friske og flotte ud.


Sådan sparer du tid og penge

Hvis du ikke ønsker at male loftet selv, så kan du altid hyre et malerfirma. I den forbindelse er det en god ide at indhente flere forskellige tilbud, så du ikke betaler mere end højst nødvendigt for maleropgaven.

sådan virker 3byggetilbud.dk

Til at indhente malertilbud anbefaler vi 3byggetilbud.dk. 3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af byggeopgaver inkl. maleropgaver. Hos dem kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på maling af loftet. Og det giver dig alt andet lige den bedste pris.

Læs mere på 3byggetilbud.dk


Inden du går i gang med maling af loftet

Du skal altid starte med at flytte så mange ting som muligt ud af rummet. Har du store ting som f.eks. et stort spisebord eller et klaver, det er svært at flytte, kan du rykke det ind i midten af rummet og dække det til med plastik.

Indkøb af maling til lofter

Det mest almindelige er at bruge maling med glans 2 eller 5 til et loft, men glans 10 kan også bruges, hvis du vil have et mere skinnende loft.

Du skal regne med at bruge 7 til 8 liter maling til 50 kvadratmeter loft. Hvis du køber loftmaling af en god kvalitet, behøver du kun at male en gang.

I gang med maling af loftet

Hvis du både skal male vægge og lofter, skal du male loftet først, før du går i gang med væggene. Kommer du til at klatte på væggene med loftsmalingen, gør det ikke så meget, da du nemt kan male over med den maling, væggen skal have bagefter.

Når du maler loftet, skal du først male hele vejen rundt i kanten med en pensel. Derefter kan du male resten af loftet med en malerrulle. Når du har malet rundt i kanten på forhånd, mindsker du risikoen for, at du rammer væggene.

Sørg for at have nok maling på malerrullen og mal gerne oveni det, som du allerede har malet med penslen, så strukturen bliver helt ensartet. Få flere gode tips til at male her:

Pris på maling af loft

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad det vil koste at male dit loft. Hvis du gerne vil have nogle andre til at gøre det, kan du som tidligere nævnt gå ind på hjemmesiden 3byggetilbud.dk. Her kan de hjælpe dig med at få bud fra tre forskellige malermestre i dit område. Det gør det nemt for dig at finde den billigste og hurtigt at få malet dit loft flot og professionelt.

Skriv en kommentar