Ude

Maling af facade: Sådan får du den bedste pris

facaderenovering

Skal du have malet facaden på huset i år, så venter der dig et større arbejde med klargøring af murværk, reparation af revner og småskader og afdækning af vinduer, døre og underliggende bede. Du kan selvfølgelig også hyre en maler. Men hvordan finder du den maler, der giver den bedste pris på opgaven?

Den bedste maling af facade pris er naturligvis den billigste. For at finde den skal du have fat i flere malere, som du kan få et tilbud fra. Som minimum skal du bruge tilbud fra tre – for så er du sikker på, at du ikke kun har fået tilbud fra de to dyreste. Vil du have et endnu bedre vurderingsgrundlag at vælge ud fra, skal du have tilbud fra endnu flere.

Få 3 gratis tilbud på maling af facaden her

Det må du gerne i dag. For de gamle regler om licitationer for private, gælder nemlig ikke længere. Så du er hverken begrænset på antallet af malere, du beder om et tilbud på maling af facaden fra, eller forpligtet til at vælge et af de indkomne tilbud. Synes du, at de er for dyre, kan du forkaste dem alle sammen uden at frygte for sagsanlæg.

Tidskrævende og besværligt at indhente tilbud selv

Men du skal ikke have ringet til mange malere, før det går op for dig, at det er ret tidskrævende og besværligt, bare at finde tre malere, der i det hele taget vil give tilbud på opgaven. Enten har de specialiseret sig i noget andet end facademaling eller også har de først tid om så lang, lang tid, at det er uinteressant at få et tilbud fra dem.

Få 3 gratis tilbud på nettet

3byggetilbud

Hos 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på maling af facaden. Klik på billedet og læs mere!

Vil du slippe for alt besværet og de mange forgæves opkald, kan du i stedet prøve en af nettets mange gratis tilbudstjenester, f.eks. 3byggetilbud.dk. Her kan du få tilbud fra tre malere helt gratis og uforpligtende, uden at skulle gøre meget andet end at udfylde en formular med beskrivelse af opgaven og dine kontaktoplysninger.

Så snart du har klikket på Indsend-knappen, går der ikke længe, før du bliver kontaktet. I første omgang vil det oftest være tilbudstjenesten, hvis de har spørgsmål til din opgave. Har de ikke det, kan det også være en af de tre malere, der ringer. De vil oftest gerne have lov at komme ud og måle op, før de giver tilbud. Det er en rigtig god ide, for dels kan de så ved selvsyn se, hvordan forholdene er og dels har de selv ansvaret for at have målt korrekt op.

Det skal tilbudstjenesten vide

Når du skal indhente tilbud på facademaling af dit hus gennem f.eks. 3byggetilbud.dk, skal du give en kort arbejdsbeskrivelse af opgaven. Her er det en god ide at angive nogle cirkamål på facaden, så tjenesten og de enkelte malere, der får opgaven tilbudt, har en chance for at vurdere, hvor stor opgaven er.

Hos 3byggetilbud.dk har du også mulighed for at lægge billeder op af den facade, der skal males. Billederne kan håndværkerne bruge til at vurdere, hvor meget forarbejde der er ved opgaven. Husker du disse to ting, giver du således tjenesten det bedste grundlag at udvælge håndværkere på.

Mere besværligt behøver det ikke at være, at få 3 tilbud på at få malet facaden.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du finder den bedste maling af facade pris, så brug endelig kommentarfeltet herunder. Så skal vi nok svare dig, så du får den bedst mulige pris fra malerfirmaerne.

Denne artikel er måske også interessant?

Skriv en kommentar