Inde

Maling af lejlighed ved fraflytning

spartling af loft

Det kan tage utrolig lang tid og være ganske svært at stå for maling af lejlighed ved fraflytning på egen hånd. Når du skal flytte ud af din lejlighed, er der rigeligt at gøre i forvejen.

Du kan dermed med fordel anvende en professionel maler til at klare opgaven for dig, mens du bruger tiden på andre vigtige ting vedrørende flytningen. Dermed er du også sikret en solid kvalitet, så du f.eks. undgår problemer med udlejer angående kvaliteten.

I denne guide kan du læse om, hvordan du får den bedste pris, samt hvad maling af lejlighed ved fraflytning typisk koster.

Få 3 gratis tilbud på maling af lejlighed

Sådan får du den bedste pris på maling af lejlighed ved fraflytning

Når du skal finde en professionel maler til at klare opgaven ordentligt for dig, så er det vigtigt, at du ikke blot går efter det første firma, du finder.

Der er nemlig store forskelle i pris mellem de enkelte leverandører, og det er derfor afgørende at sammenligne forskellige tilbud, hvis du ønsker en god pris.

Dette gør du nemmest og hurtigst ved at bruge en tilbudstjeneste på nettet. Den største tilbudstjeneste i Danmark inden for maleropgaver hedder 3byggetilbud.dk.

Når du anvender 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på maling af din lejlighed, så får du adgang til op til 3 gratis og uforpligtende tilbud via følgende trin:

sådan virker 3byggetilbud.dk

 1. Klik dig ind på 3byggetilbud.dk
 2. Udfyld de nødvendige informationer, og beskriv maleropgaven så grundigt, som du kan
 3. Send opgaven ind, og afvent dine 3 gratis og uforpligtende tilbud

Når du sender din opgave i udbud blandt 3byggetilbud.dk’s forhåndsgodkendte leverandører/malerfirmaer, så er du sikret en bedre pris. Dette skyldes, at leverandørerne konkurrerer internt på bl.a. pris for at vinde opgaven.

Hvad koster maling af lejlighed ved fraflytning?

Prisen på maling af lejlighed svinger en hel del afhængig af forskellige parametre. I dette afsnit kan du læse om nogle af de ting, der har indflydelse på din endelige pris. Derefter finder du et konkret priseksempel på en maleropgave.

Når du skal have malet din lejlighed, skal du tage højde for en række ting. Det har bl.a. betydning for prisen, hvor i landet din lejlighed ligger. Derudover spiller størrelsen af lejligheden og det generelle omfang af opgaven også en rolle.

Hvis du ønsker at holde kvaliteten i top og prisen i bund, så kan du overveje at rengøre lejligheden og evt. vaske vægge ned på egen hånd. Derefter lader du fagmanden klarer selve malerarbejdet, så det bliver gjort korrekt og ser flot ud efterfølgende.

Som sagt kan prisen svinge meget afhængig af ovenstående og lignende faktorer. Herunder kan du se et eksempel på en pris på maling af lejlighed ved fraflytning – prisen er vejledende, og din egen pris vil højst sandsynligt se anderledes ud afhængig af din situation.

Eksempel på opgave:

 • 3-værelses lejlighed på op til 70 kvm
 • Lejligheden er beliggende i Københavns kommune
 • Der skal males vægge i hele lejligheden
 • Der skal males loft i køkken og på badeværelse
 • Dørkarme, fodpaneler, lysninger og lignende skal ikke males
 • Ingen behov for at vaske ned først
 • Standard hvid maling
 • Afdækning af bl.a. gulv, vinduer og stikkontakter er inkluderet i prisen
 • Spartling af huller i væggen er inkluderet i prisen

Samlet pris: 10.450 kr. inkl. moms

OBS: Havde der været tale om en opgave magen til den ovenfor, dog i en lejlighed beliggende i Aarhus, så havde prisen været 7.700 kr. inkl. moms eller 9.950 kr. inkl. moms i Odense.

Skriv en kommentar