Sponsoreret

Populært interiør til foråret

soveværelse

I denne artikel har vi fundet lidt populært interiør til foråret. Vi anbefaler, at du bruger artiklen som inspiration med henblik på at få dig et smukkere og mere indbydende hjem.

En moderne brændekurv

Hvis du har en brændeovn, så har du typisk også brug for at have brænde til at stå indenfor. I den forbindelse anbefaler vi, at du finder dig en rigtig flot brændekurv som passer godt ind i din indretning. På den måde skabes der en rigtig fin sammenhæng mellem brændekurv og indretning, hvilket alt andet lige gøre rummet med brændeovnen mere indbydende. Langt de fleste forhandlere af boliginteriør har et pænt udvalg af moderne brændekurve som faktisk kan rumme mange stykker træ.

Hvis du leder efter billig brændsel, så har vi for et par uger siden skrevet en hjælpende artikel, der omhandler netop dette emne. Artiklen kan hjælpe dig med at finde det billigste brænde på markedet. Læs den her.

Bloomingville kurve i rattan

Mangler du lidt pynt til terrassen? I så fald vil vi anbefale dig at skaffe et par Bloomingville kurve i rattan. Disse er perfekte til terrassen som trænger til at blive pifte lidt op med lidt smart interiør.

I kurvene kan du eventuelt stille et par planter eller måske bruge dem til opbevaring af ting du har på terrassen. Mulighederne er mange, og kurvene er uden tvivl et godt køb til prisen.

Kurvene kan købes her.

Juicer til sunde juices

Er det køkkenet som trænger til lidt nyt og lækkert interiør? I så fald kan du med fordel udstyre det med en smart juicer. Den helt store fordel ved juiceren er, at den kan lave sund og nærende juice som bl.a. kan bruges i forbindelse med et vægttab eller lignende. Derudover findes der heller ikke noget bedre end at sætte sig på terrasse med en kold juice en varm sommerdag – eventuelt samtidig med, at du ser på dine smukke kurve fra Bloomingville.

Du kan finde din næste juicer her.

Skriv en kommentar