Inde

Pris på maling af opgang

renovering af trappeopgang

Skal opgangen males, er det første spørgsmål naturligvis, hvordan du nemmest finder en maler, der kan klare opgaven til den billigste pris. Du kan vælge selv at indhente tilbud, eller du kan bruge en smart løsning på nettet.

Har du en udlejningsejendom eller sidder du i bestyrelsen for jeres andelsboligforening, er der mange vedligeholdelsesopgaver, der skal klares. En af dem er maling af opgangen. Her skal du have fat i en maler, der vil påtage sig opgaven og har tid inden for den tidshorisont, du har sat.

Få 3 gratis tilbud på maling opgang

Her kan du selvfølgelig vælge selv at ringe rundt til de lokale malermestre og få dem til at komme ud og give et tilbud på opgaven. Som minimum skal du ringe til mindst tre malermestre, for at være sikker på, at du ikke lige præcis få ringet til de to, der er de dyreste i byen.

I praksis lyder det jo som en overkommelig opgave, der bare kræver, at du lige googler lokale malermestre og finder tre, du kan spørge om et tilbud. Men oftest har den udvalgte malermester ikke tid lige med det første eller også maler de slet ikke opgange af den ene eller den anden grund. Så det kan nemt ende med at tage meget længere tid, end du lige havde forestillet dig, da du gik i gang.

Den nemmeste måde at få 3 tilbud på maling af opgangen

Men heldigvis er der en meget nemmere måde, at gribe den opgave an på. For på nettet kan du finde en række forskellige tilbudstjenester, hvor du helt gratis får 3 tilbud på maling af opgangen. En af de største og mest populære tjenester er 3byggetilbud.dk.

Her er alt, hvad du skal gøre, at gå ind på 3byggetilbud.dk og udfylde en formular med oplysninger om opgaven, som for eksempel hvor mange etager, opgangen er på og så angive dine kontaktoplysninger. Så går der ikke længe, før der er tre interesserede malere, som kontakter dig. Så med nogle få tastetryk og et par klik med musen slipper du for alt besværet med at ringe rundt.

Hvorfor er det vigtigt at få malet opgangen

Opgangen er en af de mest befærdede arealer i ejendommen og det første, som de besøgende i ejendommen ser. Derfor er det vigtigt, at den tager sig godt ud og er pæn, ren og altid vedligeholdt.

Får den besøgende et dårligt indtryk af opgaven, kan det smitte af på deres indtryk af eller syn på beboerne og være med til at skabe kedelige rygter om ejerne af ejendommen. Samtidig vil en dårlig vedligeholdt opgang oftest være et dagligt irritationsmoment for beboerne og måske være med til at få dem til at finde et andet sted at bo.

Så derfor er det på mange måder vigtigt, at få malet opgangen regelmæssigt, ligesom murværk, trapper og gelændere regelmæssigt bør efterses og repareres, så snart der opstår skader. Ellers vil den daglige og oftest intensive brug af opgangen, hurtigt få selv småskader til at blive mere omfattende og derfor endnu dyrere at få repareret.

Maling af trappeopgang behøver ikke at være dyrt og besværligt.

Maling af trappeopgang behøver ikke at være dyrt og besværligt.

En af de billige vedligeholdelsesopgaver

Vedligeholdelse og maling af opgangen er faktisk også en af de billigere vedligeholdelsesopgaver, der er i udlejningsejendomme og andelsforeninger. Udgifterne er primært timeløn og materialer og materialerne er oftest ikke særligt dyre.

Overvej eventuelt også om der i forbindelse med en større renovering, om der skal gøres noget ved sikkerheden i ejendommen i form af dørtelefoner eller videoovervågning. Det er installationer, hvor det er nødvendigt at trække ledninger, der oftest skal fræses ind i væggene i opgangen. Det ville jo være ærgerligt at gå i gang med, lige efter at opgangen var blevet malet.

Du kan selvfølgelig også få tilbud på de andre vedligeholdelsesopgaver i opgangen og på ejendommen gennem 3byggetilbud.dk.

Skriv en kommentar