Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sådan giver du nyt liv til et gammelt hus - Læs mere
Sponsoreret

Sådan giver du nyt liv til et gammelt hus

Det behøves ikke nødvendigvis at koste en formue at give nyt liv til et gammelt hus. Er du bosat i et ældre hus, så kan du arbejde med mange forskellige tiltag for at give huset et mere indbydende udtryk – og samtidig øge værdien af huset.

Køkken – Udskiftning af køkkenelementer

Er dit køkken lige så gammelt som dit hus, så er det måske på tide at give køkkenet en makeover. Tillader budgettet det, så kan du overveje at give køkkenet en komplet makeover, hvor alt bliver udskiftet.

Vil du ikke bruge en formue på et nyt køkken, så kan du nøjes med at udskifte de vigtigste køkkenelementer. I dag kan man sagtens købe billige køkkenelementer, hvor der er taget højde for både design, kvalitet og rengøring. Vil du skabe et nyt look, så kunne du f.eks. starte med at udskifte de nuværende højskabe, køkkengreb, køkkenskabe og køkkenbordplade.

Hvad end du sætter pris på en minimalistisk stil eller en romantisk stil,  så kan du sammensætte dit eget drømmekøkken.
Find alt til dit nye køkken på nettet, hvis du også drømmer om at gøre noget ved dit gamle køkken.

Pift din have og terrasse op med nye sten og fliser

Er du også træt af, at din haves og terrasses nuværende sten og fliser er hårdt ramt af alger, ukrudt og pletter, så kan (og bør) du gør noget ved det. Selvom der findes forskellige fremgangsmåder til at rense sten og fliser, så er det ofte nemmere at skifte dem ud.

Din have og terrasse er en vigtig del af din bolig udadtil. Skal du have god samvittighed, når du inviterer dine venner til havefest, så skal din have se flot og velholdt ud. Er du den fødte gør-det-selv mand, så kan du købe fliser og sten på nettet, hvorefter du kan påbegynde arbejdet.

Klikker du dig ind på fc-beton.dk, kan du spare mange penge på diverse fliser til større- og mindre udendørsarealer. Klarer du hele arbejdet selv, så kan du holde dine udgifter nede på et minimum.

Maling – Skab lys og liv

Vil du give dit gamle hus nyt liv, så kan du komme langt med få midler. Det er f.eks. almindeligt anerkendt, at en omgang maling kan gøre en verden til forskel. Finder du malerpenslen frem og investerer i en masse bøtter maling, så har du rig mulighed for at skabe mere lys og liv i dit hjem. Afhængigt af størrelsen på dit hus, så kan du overveje, om du vil male både indendørs og udendørs. Du kan naturligvis også blot starte med at male de rum, der trænger allermest.

Skal væggene holde sig pæne i mange år endnu, så bør du investere i kvalitetsmaling, der ikke krakelerer eller bliver påvirket af varme. Som hovedregel skal du male loft og vægge mindst to gange, da du dermed er sikret et godt resultat.

Skriv en kommentar