Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sælg selv din bolig med RobinHus - Tips til selvsalg af bolig
Tips & Råd

Sælg selv din bolig med RobinHus

selvsalg

Når du overvejer at sælge din bolig, skal du tænke mange forskellige udgifter med ind i salgsprocessen. En af de allerstørste udgifter er dog salæret til den klassiske ejendomsmægler. Denne udgift kan dog skæres væk, da der efterhånden er kommet rigtig gode rammer og muligheder for selvsalg af din bolig.

I denne guide kigger vi nærmere på, hvordan du kan spare mellem 40.000-150.000 kroner på at sælge din bolig med RobinHus frem for en ejendomsmægler. Slutteligt finder du gode råd, tips og tricks, som du kan bruge til at øge dine chancer for et vellykket selvsalg.

Læs mere om selvsalg på Robinhus.dk

Fordele ved at sælge din bolig med RobinHus

RobinHus er efterhånden blevet danskernes foretrukne samarbejdspartner til at sælge boliger uden om de dyre ejendomsmæglere. Når du benytter RobinHus, står du som udgangspunkt selv for at fremvise dit hus eller lejlighed, mens RobinHus klarer alt papirarbejdet, markedsføringen på nettet, rådgivning samt professionelle billeder til salgsannoncer.

RobinHus er med andre ord skabt til dig, som ønsker at sælge bolig, og som har lysten og viljen til dels at spare mange penge, dels at tage en del af salgsansvaret i egen hånd.

Vælger du at sælge din bolig selv med en Pro Annonce-pakke hos RobinHus, så får du følgende fordele og services med:

  • Den gennemsnitlige dansker sparer 40.000-150.000 kroner i mæglersalær.
  • RobinHus sørger for at vise din bolig frem for mere end 2.000.000 danskere hver måned på hhv. GulogGratis, DBA og RobinHus’ egen hjemmeside.
  • Professionel fotograf tager salgfremmende billeder af din bolig til salgsannoncerne.
  • Du får udfærdiget en professionel plantegning over boligen.
  • Gratis Til Salg-skilt, som du kan stille i forhaven, i vinduet o. lign.
  • Du bliver matchet direkte med RobinHus’ eget køberkartotek, hvorved dine salgschancer forbedres.
  • Du får mulighed for tilvalg af salgsgaranti, så du får pengene tilbage, hvis du mod forventning ikke får solgt din bolig.

Du kan begynde salgsprocessen ved at klikke dig ind på RobinHus’ hjemmeside og følge anvisningerne på siden.

Gode råd til selvsalg

Inden du går i gang med at sælge din bolig selv, bør du sætte dig ind i hele processen omkring salget. Du kan selv gøre en hel del for at forøge din chancer for et succesfuldt salg – bl.a. ved at følge rådene herunder:

  1. Du må ikke undervurdere vigtigheden af en pæn, ryddet have, et rent og ryddeligt hjem, friske blomster på bordene osv. Når du viser potentielle købere din bolig, vil de kun opleve førstehåndsindtrykket, og du skal derfor gøre, hvad du kan, for at eliminere eventuelle negative indtryk såsom rod og snavs.
  2. Alliér dig med en professionel fotograf (f.eks. via RobinHus), som kan stå for klargøring af hjemmet til billeder samt at tage de rigtige billeder med godt lys og fra de rette vinkler. Vi mennesker er stærkt visuelt prægede, og derfor kan de helt rette billeder skabe en langt bedre og mere effektive salgsannonce.
  3. Ved fremvisning skal du som udgangspunkt give de fremmødte personer så godt et indtryk som muligt. Når det så er sagt, så er det også helt okay at fortælle om eventuelle småfejl og mangler i huset, da en eventuel køber først og fremmest selv ville finde ud af dette før eller siden, og dernæst fordi det kan skabe troværdighed og tillid mellem dig og køber.

Skriv en kommentar