Ude

Støbning af sokkel

støbning af sokkel

Noget af det værste, man som husejer kan forestille sig er, at huset begynder at synke eller sætte sig. Dette kan være en af konsekvenserne ved at dårligt fundament og en dårlig sokkel.

Støbning af sokkel og fundament er derfor afsindig vigtigt, når du skal bygge nyt eller renovere. Soklen er en del af husets fundament og er dermed en bærende grundsten i hele bygningen.

Man bruger dog også sokler til andre ting end lige netop huset – det kan f.eks. være til et skur, et drivhus, en garage eller sågar en flagstang. Soklen bruges til at holde den pågældende genstand eller bygning på plads og give støtte, så det ikke skrider.

Få 3 gratis tilbud på støbning af sokkel

Støbning af sokkel pris: Hvad koster det?

Men hvad koster det så at få udført en støbning af sokkel? Det er svært at give et entydigt svar på, da det afhænger af opgavens omfang.

Det siger sig selv, at støbning af sokkel til flagstang er en væsentlig mindre opgave end støbning af sokkel til et helt hus – og dermed også langt billigere.

Man støber soklen i beton, da det er det billigste og mest bæredygtige materiale til denne type opgaver.

Mens du kan købe færdige sokler til flagstænger til 500-1.500 kroner, så kan en støbning af sokkel til husets fundament sagtens løbe op i adskillige tusinde kroner.

Derfor er det også vigtigt, at du vælger det bedste tilbud til prisen og sparer mest muligt – det gør du således:

Hvordan finder jeg den bedste pris?

For at sikre dig den bedste pris, gælder det om at sammenligne flere forskellige tilbud fra forskellige leverandører.

Dette kan du selv gøre ved at finde kontaktoplysninger på samtlige leverandører, ringe eller skrive til dem, indhente tilbud, og til sidst sammenligne disse tilbud.

Får du allerede sved på panden ved tanken? Forståeligt – det er nemlig en yderst tids- og energikrævende opgave.

Vi foreslår som alternativ, at du bruger en gratis tilbudstjeneste på nettet til at klare opgaven for dig helt automatisk.

Den bedste i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og de har allerede hjulpet over en kvart mio. danskere med at indhente gratis og uforpligtende tilbud på deres byggeopgaver.

Sådan bruger du 3byggetilbud.dk:

  1. Gå ind på www.3byggetilbud.dk
  2. Du udfylder felterne med information inkl. en grundig opgavebeskrivelse
  3. Du sender opgaven ind, og lader 3byggetilbud.dk sende den i udbud blandt deres forhåndsgodkendte leverandører

Du modtager herefter op til 3 gratis og komplet uforpligtende tilbud, som du frit kan vælge og vrage iblandt. Den interne konkurrence blandt leverandørerne er med til at presse prisen nedad, hvilket giver dig et bedre tilbud i sidste ende.

Måske du også er interesseret i:

Billedet øverst på siden stammer fra andreasolesen.dk

Skriv en kommentar