Sponsoreret

Tjen penge på et forældrekøb

forældrekøb

Der er hård kamp om studieboligerne i de danske studiebyer, og det får flere og flere forældre til at investere i lejligheder til deres børn. For mange familier handler forældrekøbet primært om at gøre studietiden nemmere for de unge studerende. Det er imidlertid også muligt at tjene penge på et forældrekøb, og for mange er det en god forretning. Her på siden kan du læse med, hvis du gerne vil have gode råd til at tjene penge på forældrekøb.

Vælg den rette beliggenhed

Boligpriserne i de store, danske byer er steget støt igennem de sidste mange år, og der er ikke udsigt til, at dette vil ændre sig. Lejlighederne i centrum af Danmarks største byer begynder dog at nå priser, hvor der er mange danskere, som ikke længere kan følge med. Det får flere og flere til at undersøge mulighederne for at få en billigere lejlighed, som ligger lidt uden for bymidten. Med andre ord er der udsigt til, at prisen på disse lejligheder vil begynde at stige i de kommende år.

Hvis du gerne vil tjene penge på et forældrekøb, kan det være oplagt at vælge en lejlighed, som ligger lidt væk fra centrum. Disse lejligheder er ofte billigere at købe, men derfor er der stadig penge at tjene, hvis du venter en årrække med at sælge den igen.

I andre tilfælde kan det også være en god idé at lede efter en lejlighed i én af de attraktive forstæder til studiebyen. Det giver en mindre bustur for de studerende, men til gengæld vil prisen også være væsentligt lavere.

Sæt lejligheden i stand

Hvis du har den mindste smule flair for håndværk, er det oplagt at finde en ældre lejlighed, som kræver en kærlig hånd. I nogen familier vælger man at aftale, at de studerende har en reduceret eller ingen husleje, hvis de til gengæld løbende hjælper med at renovere lejligheden, mens de bor i den.

I mange tilfælde kræver det ikke meget at renovere en ældre lejlighed. Det mest nødvendig udstyr og materialer kan købes på www.bauhaus.dk, og derudover handler det bare om tid og tålmodighed.

Vælger I at istandsætte en lejlighed, er det vigtigste, at I til en vis grad begrænser prisen for istandsættelsen. Hvis den bliver for dyr, er det ikke sikkert, at den kan matche lejlighedens reelle værdistigning. I kan læse om, hvordan I sparer penge på maling af lejligheden her.

Hvis du overvejer forældrekøb

Hvis du overvejer forældrekøb, er der visse praktiske omstændigheder, som der skal være styr på. Det er ikke mindst nødvendigt, at din økonomi er så god, at banken siger ja. Derudover er der også visse praktiske elementer, som der skal være styr på. Du kan læse meget mere om forældrekøb her, hvis du er interesseret i at lære mere om dine muligheder.

I forhold til forældrekøb er det vigtigt at huske, at du ikke har nogen garanti for, at du kan sælge den øjeblikkeligt, når studietiden er forbi. I nogen tilfælde er lejligheden ikke steget tilstrækkeligt i værdi, eller også er markedet mindre attraktivt. Det kan betyde, at du kommer til at agere udlejer for andre studerende indtil det er muligt at sælge lejligheden til en god pris.

Sponsoreret indlæg.

Skriv en kommentar