Bil

Udskiftning af forrude

udskiftning af forrude pris
Autobutler.dk kan du få 3 tilbud på udskiftning af forruden.
Har du fået stenslag i forruden, eller er den bare ved at være godt slidt og har måske endda slået revner? Uanset hvad, så er det vigtigt med en intakt forrude i din bil – ikke mindst for sikkerhedens skyld.

Men hvad koster en ordentlig udskiftning af forruden egentlig? Og kan du spare penge på at gøre det selv? Og kan du i det hele taget gøre det selv?

I denne guide bliver du klogere på udskiftningen af din forrude, samt på spørgsmålet om, hvordan du sikrer dig det bedste og billigste tilbud fra de professionelle.

Pris: Hvad koster udskiftning af forrude?

Hvis du skal have lavet en komplet udskiftning af din forrude, så kan prisen godt lande på en del tusinde kroner. Men selv da kan der stadig være mange penge at spare, hvis du vælger det rigtige tilbud.

En nærmere undersøgelse vil vise, at for samme bilmodel og årgang, med samme type opgave, så kan prisen på udskiftning af forrude fra det billigste til det dyreste værksted svinge med 2-3.000 kroner.

Det er svært at give et præcist tal på, hvor meget det kommer til at koste for netop dig og din bil, hvis du skal have skiftet forruden. Prisen afhænger nemlig – foruden valg af værksted – også af bilens alder, mærke og model.

Herunder kan du se konkrete priseksempler hentet fra eksisterende værksteder – prisen er for et komplet rudeskifte inkl. bilrude:

  • Audi A5 Sedan, årgang 2007-2017 – Standard forrude:989,85 kr.
  • Hyundai i30 5-dørs, årgang 2012-2017 – Standard forrude:435,52 kr.
  • VW Up 3-dørs, årgang 2011-2017 – Standard forrude:685,80 kr.

Men hvordan sparer du så mest muligt på din opgave? Det ser vi nærmere på herunder:

Sådan sparer du penge på din udskiftning

Eftersom prisen på udskiftning af forrude i de fleste biler snildt kan løbe op i et par tusinde kroner, så er det vigtigt at spare, hvor du kan.

Et af de helt store områder af valg af leverandør – eller værksted. Ganske enkelt. Som nævnt tidligere, så kan der spares op til 2-3.000 kroner afhængig af, hvilket værksted du vælger til at klare din opgave.

Men for at spare dig selv for en afsindig masse timer på opkald, mails og indhentning af tilbud, så anbefaler vi en smartere og samtidig gratis løsning: Brug en online tilbudstjeneste.

Den mest populære og anvendte tilbudstjeneste inden for bilopgaver i Danmark er Autobutler.dk.

Autobutler er en online portal, hvor du som bilejer kan indhente op til 3 tilbud på din opgave.

Autobutler samarbejder med et stort udvalg af forhåndsgodkendte værksteder i hele Danmark, som alle er underlagt løbende kontroller af FDM. Dermed er du sikret høj kvalitet og samtidig bedre priser på din udskiftning af forrude – eller andre opgave for den sags skyld.

Fordele ved at bruge Autobutler

En af de bærende fordele ved Autobutler er, at du kan spare mange penge på din værkstedsregning ved at sende din opgave i udbud først.

Når du f.eks. bruger Autobutler til at send opgaven i udbud, så konkurrerer leverandørerne nemlig internt om at overbevise dig om at vælge netop dem til opgaven. Dette resulterer i øget konkurrence blandt værksteder, hvormed prisen bliver presset ned til din fordel.

Sådan bruger du Autobutler i 3 enkle trin:

  1. Klik ind på deres hjemmeside her
  2. Udfyld din opgavebeskrivelse med de nødvendige informationer og så udtømmende en beskrivelse af opgavens omfang, som muligt
  3. Send opgaven ind, og afvent modtagelsen af dine 3 tilbud

Autobutler tilbyder desuden prisgaranti. Så hvis du mod forventning skulle finde et billigere tilbud fra et andet autoriseret autoværksted, så matcher Autobutlers samarbejdspartnere den nye pris.

Du kan altid takke nej til samtlige 3 tilbud kvit og frit, eller du kan vælge det tilbud, som passer dig bedst.

autobutler

Kan jeg selv udskifte min forrude?

Som udgangspunkt kan du godt skifte en forrude i bilen selv, da det er fuldt ud lovligt. Du skal dog være meget omhyggelig med kun at kaste dig ud i projektet, hvis du har 100% styr på, hvad du laver.

Selv den mindste fejl i monteringen af den nye rude kan give endnu større skader end før, og det kan i værste fald resulterer i dødelige sikkerhedsmangler. Eksempelvis vil din airbag ikke virke lige så effektivt og beskyttende med en forkert monteret rude eller en rude med revner i, da airbaggen bruger forruden som støtte.

Så derfor: Hvis du er fagmand eller kender en privat, som har erfaring med udskiftning af forruder, og som kan hjælpe dig, så kan du investere i det nødvendige udstyr og prøve kræfter med opgaven selv. Ellers anbefaler vi, at du benytter dig af professionelle.

OBS: Husk at tjekke, om din kaskoforsikring dækker denne type opgaver.

Skriv en kommentar