Sponsoreret

Få helt styr på dit elforbrug i hjemmet med et grundigt eltjek

el tjek pris

Ved et eltjek kan du få en professionel elektriker ud til din bolig og på den måde få afklaret, at alt er, som det skal være. I bund og grund fungerer et eltjek på samme måde som et eleftersyn, hvor man får en fagligdygtig elektriker ud til sin ejendom, og så foretager han eller hun en grundig gennemgang af den tilgængelige del af elinstallationerne i hjemmet. Herudover bliver der også taget forskellige stikprøver af eksempelvis stikdåser, åbning af eltavler osv. Alt dette er med til, at du slipper for ubehagelige – og i værste fald farlige – overraskelser en dag.

En anden del af eltjekket indebærer, at elektrikeren får sikret, at samtlige elinstallationer i ejendommen stemmer overens med lovgivningen. Det er ganske essentielt, at der bliver taget højde for dette, inden den endelige rapport bliver udarbejdet. Hvad mange danskere ikke er klar over er, at lovgivningen konstant ændrer sig – og dermed også elinstallationernes lovlighed i dit hjem. Man kan dog være ganske sikker på, at elektrikere altid har helt og aldeles styr på alle de nyeste lovændringer og regler, så man ved, at får man foretaget et eltjek, bliver det gjort ordentligt.

Bør man få foretaget eltjek i forbindelse med landbrug?

Står du og skal have solgt dit landbrug, er det ganske hensigtsmæssigt at få foretaget et eltjek. Dette skyldes bl.a., at der er rigtig mange forsikringsselskaber, der simpelthen kræver en teknisk gennemgang, og herudover er der ydermere penge at spare ved at få foretaget et eltjek. Du kan som sælger f.eks. spare penge på forsikringspolicen, såfremt du har fået foretaget et eltjek, og endelig er det bare en virkelig god idé, at du som sælger vil kunne fremvise en vurdering af alle dine elinstallationer – dette viser nemlig, at du har styr på dine ting, og at du bestemt ikke har noget at skjule. Få en vurdering af høj kvalitet og vær sikker på, at du har dit på det rene.

Med et eltjek får du bl.a. gennemgået installationer i stuehuse, driftsbygninger samt eltavler. Herudover bliver der ligeledes gennemgået en grundig kontrol omkring transientbeskyttelse på bl.a. maskinanlæg. Du kan altså derfor være sikker på, at alt ved dit landbrug bliver gennemgået nøje ved et eltjek.

Hvornår kunne det ellers blive relevant med et eltjek?

Hos Botjek foretager de eltjek for boliger, der ikke er omfattet den såkaldte eleftersynsordning – det kunne eksempelvis være udlejningsboliger, erhvervsejendomme og/eller andelsboliger. Botjek tilbyder en god eltjek pris til dig, i og med at du her først betaler for eltjekket, efter den givne bolig er solgt.

Det må være de færreste danskere, der har helt og aldeles styr på deres elforbrug og på deres elinstallationer i hjemmet. I og med at lovgivningen ændrer sig så ofte, er det nærmest kun de få, der har en masse viden indenfor dette emne, der har helt styr på, om de nu også overholder lovgivningen. Det er derfor en rigtig god idé, at man hurtigst muligt får foretaget et eltjek af en faglig dygtig elektriker, så man på den måde undgår trælse og dyre overraskelser en dag – og det gælder altså både, når det kommer til erhverv, privat og landbrug. Find lige akkurat det firma, der vil kunne give dig den bedste pris på et eltjek – det vil med garanti give dig ro i maven.

Måske er denne artikel relevant for dig? Sådan får du den bedste pris på tilstandsrapporter

Skriv en kommentar