Tips & Råd

Jordvarmeanlæg pris og tilbud

Vil du investere i et jordvarmeanlæg og leder efter en pris og et godt tilbud på et anlæg, vil du opdage, at det kræver en stor investering. Til gengæld kan du spare op til 80 % på dit varmebudget hver eneste år. Her kan du få en indikation af, hvad et jordvarmeanlæg koster og et godt tip til, hvordan du hurtigt får tre gratis og uforpligtende tilbud på etableringen via tilbudstjenesten 3byggetilbud.dk.

Et jordvarmeanlæg til en god pris og gerne på tilbud, kan du hurtigt finde på nettet. Men tænker du på at investere mange penge i et jordvarmeanlæg, er det vigtigt først at sætte sig godt ind i, hvad du skal holde øje med, når du vælger anlæg.

For med det rigtige jordvarmeanlæg kan du spare mange penge på varmeregningen hvert år. Samtidig er anlægget nemt at vedligeholde og du får en væsentlig mere miljøbevidst opvarmning af boligen.

Tre gode priser på et øjeblik

Jordvarmeanlæg er meget bekostelige at etablere. Som tommelfingerregel koster anlæg og etablering omkring 1000 kr. pr. kvadratmeter bolig, der skal varmes op. Men der kan være mange penge at spare, ved at finde den billigste fagmand til opgaven. Det gør du nemmest på 3byggetilbud.dk, hvor alt hvad du skal gøre, er at skrive en kort beskrivelse af opgaven og angive dine kontaktinformationer.

Så går der ikke længe, før du bliver kontaktet af tre forskellige specialister i jordvarmeanlæg, der kommer forbi og giver dig et tilbud på jordvarmeanlægget. Det er meget nemmere, end at skulle kontakte dem selv.

Få 3 tilbud på jordvarmeanlæg

Stor prisforskel på jordvarmeanlæg

Der er et ret stort spænd fra de billigste jordvarmeanlæg til de dyreste. Her er tre priseksempler:

Køber du et Copmax 10 KW, får du et af markedets billigste jordvarmeanlæg til lige under 30.000 kr. I mellemklassen finder du f.eks. Bosch 6000 8LW/M, der koster lige omkring 50.000 kr. og i den absolutte topklasse finder du f.eks. Nilan Compact GEO 6, der koster lidt over 96.000 kr.

Til hvert enkelt anlæg kan du få et ikke ubetydeligt tilskud til energirenovering, som du kan søge om hos det lokale el-selskab eller den samarbejdspartner, forhandleren anvender.

Mange krav og hensyn

Der er dog mange ting, som du skal være opmærksom på inden. Først og fremmest skal du have en have, hvor du kan grave jordvarmeanlæg ned i. Det er faktisk bare en slange, der kan skydes ned i jorden og kobles sammen med en varmepumpe. Men det kræver en tilladelse fra kommunen at grave slangen ned, ligesom du skal sikre dig, at der ikke ligger el-, vand- eller kloakledninger i vejen.

Har du set? Jordvarme pris

Ikke noget du selv skal rode med

Det kan være besværligt at få styr på som privatperson, men heldigvis hjælper de fleste jordvarmefirmaer dig med alt det lovformelige og sørger for at indhente alle nødvendige tilladelser og få overblik over installationer i undergrunden.

Samtidig kræver lovgivningen, at installationen af dit jordvarmeanlæg udføres af en autoriseret leverandør. Det er din sikkerhed for, at din investering ikke er spildt og nemt holder i både 40 og 50 år. Men konkurrencen på området er stor, så derfor kan der være ekstra mange penge at spare ved at benytte 3byggetilbud.dk til at finde det billigste tilbud.

Skriv en kommentar