Tips & Råd

Murer priser

murer priser

Er det muligt at finde en billig murer, som samtidig leverer høj kvalitet og stabilitet? Svaret er selvfølgelig ja; det gælder blot om at vide, hvor du skal kigge henne.

I denne guide kommer vi omkring forskellige typer af mureropgaver, vi guider dig til at finde de bedste tilbud og så ser vi lidt nærmere på, hvad de typiske murer priser pr m2 ligger på afhængig af opgaven.

Til sidst i guiden kommer vi med en række gode råd, du kan bruge, når du skal finde en murer, som du vil bruge til at klare din næste byggeopgave.

Men lad os starte med at dykke ned i det væsentligste og se på, hvordan du finder de skarpeste tilbud:

Få 3 gratis tilbud på din mureropgave

Hvor finder jeg det bedste murerfirma til prisen?

Når du skal bruge en god og stabil murermester til at klare din opgave uden at skulle betale overpris, så gælder det om at lede de rigtige steder.

I gamle dage ville man typisk finde den tunge, gule telefonbog frem og gå i gang med at ringe rundt. Det er dog en lidt støvet og utidssvarende metode efterhånden, og i dag har vi da også adgang til en række meget bedre alternativer.

Her tænker vi særligt på de dedikerede tilbudstjenester, som er kommet til på nettet i løbet af det seneste årti. Den største tilbudstjeneste inden for byggeopgaver i Danmark hedder 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du sende dine mureropgaver ind, så de bliver sat i udbud blandt de tilknyttede, kvalitetsgodkendte murerfirmaer, som så byder ind på din opgave og bl.a. konkurrerer på pris for at overbevise dig om at vælge netop dem.

Du kan klikke dig ind på 3byggetilbud.dk via linket her på siden, hvor du kan indhente op til 3 gratis og 100% uforpligtende tilbud på din opgave uanset omfanget. Det er som sagt uforpligtende, og du kan til enhver tid takke nej til alle 3 tilbud.

OBS: Mere end en kvart mio. danskere har allerede brugt 3byggetilbud.dk til gratis at indhente tilbud og spare penge på deres byggeopgaver.

Murer priser m2 – Hvad koster mureropgaver?

Det er svært at give et eksakt svar på, hvad en murer tager af priser pr. m2, da det afhænger af alt fra materialer, opgavetype, fremkommelighed og ikke mindst valg af murerfirma.

Typisk bliver der afregnet pr. mursten, der skal ligges. Dermed kan du nemmere sammenligne priser og finde en billig murer, som kan klare din opgave, hvis du ved, hvor stort et areal, der skal dækkes, samt hvilke slags mursten, du ønsker.

Vi har samlet en række eksempler på priser på mureropgaver til dig herunder. Eksemplerne er hentet fra eksisterende murerfirmaer i Danmark og fra konkrete opgaver – priserne afspejler derfor ikke nødvendigvis din egen unikke mureropgave.

Efterfølgende kan du se en prisliste fra et andet murerfirma, som tager udgangspunkt i antal mursten og m2, der skal ligges, hvorvidt der skal ordnes fuger osv.

Priseksempler på konkrete opgaver:

  • Nyt badeværelse med grønne mosaikfliser, Hansgrohe bruser og Duravit toilet. Sted: København. Tid: 6 uger – Pris: 190.000 kr. inkl. moms
  • Totalentreprise og nyt køkken med sort komposit bordplade, fliser og vægge. Sted: Frederiksberg. Tid: 7 uger – Pris: 440.000 kr. inkl. moms
  • Nye fliser i et helt hus. Sted: Brøndby Strand. Tid: 9 uger – Pris: 350.000 kr. inkl. moms

Som du kan se herover, så svinger priserne meget og kan være relativt høje baseret på den enkelte opgave. Det skal i øvrigt siges, at der indgår mange delopgaver og -elementer i ovenstående priser, f.eks. nye døre, fjernelse af gamle fliser osv.

Priseksempler på antal mursten til f.eks. facader, bagmur o. lign. – Priserne inkluderer både mørtel, cement og lægning af mursten. Evt. kørsel og stillads er ikke medregnet:

  • Opmuring af facade: 24,60 kr. pr. m2 inkl. moms
  • Opmuring af bagmur: 24,60 kr. pr. m2 inkl. moms
  • Opmuring til pudsning: 23,60 kr. pr. m2 inkl. moms
  • Opmuring til filsning: 24,60 kr. pr. m2 inkl. moms

Nu har du fået en idé om murer priser pr. m2 – vær dog stadig opmærksom på, at priserne er vejledende, og du derfor bør indhente tilbud på din egen, unikke og konkrete opgave i stedet for, så du er helt sikker på at have et kvalificeret bud på, hvad opgaven kommer til at koste.

Du kan med fordel bruge 3byggetilbud.dk’s gratis tilbudstjeneste, som vi har nævnt tidligere i guiden.

Oversigt over typiske mureropgaver

En murermester og hans svende kommer ud for mange forskellige typer af opgave hver eneste dag, og der er derfor rigeligt at tage af, når det gælder forskellige former for mureropgaver.

Herunder har vi lavet en liste over nogle af typiske opgaver, et murerfirma kan hjælpe dig med, hvad enten du skal renovere eller bygge nyt.

Typiske mureropgaver:

Et murerfirma har ligeledes mureropgaver stort set over alt i boligen; det kan være alt fra gulve og vægge til fliser og isolering i såvel køkken og badeværelse som ydermure og på taget.

Få 3 gratis tilbud på din mureropgave

Gode råd til at finde det bedste murerfirma til din opgave

Afslutningsvis vil vi – som lovet – kommer med nogle gode råd til, hvad du skal være særlig opmærksom på, når jagten går ind på det hele rette murerfirma til din næste byggeopgave.

Ligesom med alt andet gælder det første og fremmest om at følge din mavefornemmelse og sunde fornuft; har du hørt godt eller skidt om det pågældende firma fra andre? Hvordan er dit eget indtryk af murermesteren ved en evt. telefonsamtale eller møde? Virker mester eller svendene troværdige eller ej?

Derudover kan du bruge nedenstående tjekliste som inspiration til nogle af de ting, du kan kigge efter og undersøge, når du skal vælge det bedste murerfirma til din opgave:

  • Er priserne hos firmaet fornuftige i forhold til andre leverandører i området? Brug evt. 3byggetilbud.dk til at indhente og sammenligne flere tilbud for et bedre overblik.
  • Er kvaliteten fra tidligere arbejde i orden? Er der referencer på tidligere opgaver på firmaets hjemmeside eller Facebookprofil?
  • Hvad siger andre kunder om firmaet? Hvis firmaet har en Trustpilot-bruger, så undersøg karakterer og kommentarer derinde. Spørg evt. andre personer, du kender, som har brugt firmaet tidligere.

Skriv en kommentar