Tips & Råd

Priser på stålaltaner

stålaltan priser

En stålaltan er med til at gøre det nemt for dig at komme ud af din lejlighed og nyde solen og den friske luft. Du kan ikke selv sætte en altan op. Det skal du have en professionel til.

En altan er en god mulighed for, at du kan komme ud og nyde det gode vejr foran dit hjem, selvom du bor i lejlighed. Det kan også være hyggeligt at have en altan på førstesalen af dit hus. Det kan for eksempel være en måde at udnytte morgensolen, hvis du har aftensol i din have.

Få 3 gratis tilbud på ny stålaltan her

En stålaltan er ofte en bedre altan end for eksempel en altan i aluminium. Det skyldes, at stålaltanen holder langt bedre. En stålaltan vil typisk holde i mindst 30 år, mens en aluminiumsaltan som regel kun kan holde i 25 år. Det er også noget, som bankerne ved, og derfor kan du ofte låne flere penge til at sætte en stålaltan op.

Få en professionel til at sætte din stålaltan op

Du bør ikke kaste dig ud i selv at sætte din altan op. Dels kan det være farligt, fordi du kommer op i højden, og du ikke har det rigtige udstyr. Dels skal du være sikker på, at altanen er sat forsvarligt fast. Ellers kan det få fatale konsekvenser, når du bruger altanen. Du bør derfor altid få en håndværker til at sætte altanen op.

Hvis du gerne vil have et tilbud på, hvor meget det vil koste at få sat en stålaltan op, der hvor du bor, kan du bruge onlinetjenesten 3byggetilbud.dk. Her kan du få tre byggetilbud fra lokale håndværkere, bare ved at angive dine kontaktoplysninger og alle relevante oplysninger i tilbudsformularen. Så finder tjenesten frem til tre håndværkere til at give tilbud.

Sådan får du en billigere pris på opsætning af stålaltan

sådan virker 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på ny stålaltan.

Som regel vil du vælge et firma, hvor du både kan købe altanen og få den sat op. Hvis du gerne vil prøve at få prisen ned, kan det være en mulighed for dig, at du skiller de to ting ad. Det kan du gøre ved selv at finde en billig stålaltan. Så skal du bare efterfølgende finde en håndværker til at sætte den op. Det kan du også gøre via 3byggetilbud.dk.

En tredje mulighed er, at du går sammen med nogle af de andre i din ejendom, som gerne vil have sat en altan op. Når I er flere, der skal have sat en altan op, får I en bedre pris på opgaven.

Læg selv belægning på altanen

En af de ting, som du selv kan gøre, når du får en altan opsat, er at lægge den belægning, der skal være på altanen. Du kan ofte købe belægningen i et byggemarked. Der har de flere forskellige slags, så du kan få lige præcis den belægning, som du gerne vil have. Det kan være træ eller metal.

Belægningen er ofte lavet i brikker, der er lige til at klikke sammen. Det kræver derfor ikke, at du er den store handymand, for at du kan få en flot belægning på din altan.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar