Bil

Serviceeftersyn på bil

serviceeftersyn på bil pris
Sammenlign priser & spar penge: Få 3 tilbud på Autobutler.dk
Er det ved at være tid til det årlige serviceeftersyn på din bil? Leder du efter serviceeftersyn priser, får du her i guiden et godt råd til, hvordan du er sikker på at få en rigtig god pris. Men hvornår er det nu lige, du skal til service med netop din bil? Det står typisk angivet i instruktionsbogen, men en god tommelfingerregel siger, at din bil skal til service ca. hver 15-25.000 km eller én gang om året.

Gælder det for alle biler? For nye biler er det typisk hver 20.000 km. Men har du en ældre model, kan det godt være, at du for din egen skyld skal få foretaget et service lidt oftere. Måske ved hver 15.000 km. Husk at tjekke oliestanden hver 1-2.000 km, hvis du har en ældre bil. Særligt om vinteren kan den bruge ekstra med olie.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Serviceeftersyn priser varierer meget fra værksted til værksted. Og det kommer også meget an på omfanget af eftersynet. Er det et mindre et af slagsen, kan det gøres fra ca. kr. 8-900,-, men er der tale om en større gennemgang, kan det sagtens koste på den gode side af kr. 5.000,-. Og igen kommer det an på bilen. Har du en billig eller en dyr bil? Det spiller bare en rolle i og med, at eventuelle dele kan være dyrere ved nogle mærker end andre.

Er du interesseret i at finde gode priser på serviceeftersyn, kan du altid få 3 tilbud hos Autobutler.dk. Det er nemt at oprette din opgave. Du gør følgende:

  • Gå ind på Autobutler.dk.
  • Indtast dit registreringsnummer.
  • Vælg det, der skal laves.
  • Vælg område.
  • Udfyld dine kontaktinformationer.
  • Tryk “Få 3 tilbud nu”.

Serviceeftersyn på bil – hvad indebærer det?

Et serviceeftersyn består blandt andet i olieservice, hvor man skifter oliefilter og olie. Det er en af de ting, der koster. Særligt hvis der ikke er ret meget olie på bilen. Ydermere kan det være kontrol af bremse- og kølervæske samt smøring af døre, tjek af dæktryk og lys. Der ses også efter dækmønster, og om styretøjet fungerer optimalt. Og så skal bremserne naturligvis også tjekkes grundigt efter. Er det et større serviceeftersyn, vil man også skille bremserne ad, rense dem og smøre dem. Til sidst vil man skifte pollenfilter og eventuelt justere ventiler.

Vil du have et billigt serviceeftersyn af din bil, er der ingen tvivl om, at den nemmeste og bedste vej til at spare penge er gennem uafhængige tilbud, hvor flere får lov at byde, og du kan sammenligne priserne. Du vil unægteligt se forskel på priserne, hvorefter du selv kan vælge værksted. Find et billigt serviceeftersyn på Autobutler.dk, og spar gode penge på såvel det et stort og mindre eftersyn.

Husk endelig, at du skal få foretaget de regelmæssige syn for at opretholde garantien på din bil. Men også fordi at det potentielt kan spare dig for en formue ved at tager tingene i opløbet.

Læs også:

Hvad koster service på bil?

Skriv en kommentar