Tips & Råd

Tilstandsrapport af ejerlejlighed

tilstandsrapport af lejlighed

Skal din ejerlejlighed sælges og har du derfor brug for en tilstandsrapport? Her på siden kan du finde den nødvendige information og samtidig indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din tilstandsrapport.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport af ejerlejlighed

Vi har indgået et samarbejde med 3byggetilbud.dk, hvilket gør os i stand til at levere en helt fantastisk service til dig. Du kan nemlig ganske kvit og frit indhente 3 tilbud på en tilstandsrapport af din ejerlejlighed.

Det eneste du skal gøre for at modtage tilbuddene er at gå til 3byggetilbud.dks hjemmeside. Du kan gå til hjemmesiden via den grønne knap herunder.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport af ejerlejlighed

Ekstra information om tilstandsrapporter af ejerlejligheder

Hvis du gerne vil vide mere om tilstandsrapporter herunder hvad de indeholder og hvordan de laves, så anbefaler vi, at du læser vores store guide og vejlednings-artikel. Læs artiklen her. 

Tilstandsrapport ejerlejlighed pris

Hvis du er interesseret i at vide, hvad en tilstandsrapport af en ejerlejlighed koster, så henviser vi også til en af vores andre artikler.

Vi har nemlig skrevet en hel artikel, der udelukkende er dedikeret til priser på tilstandsrapporter.

Gå til artikel her.

Er en tilstandsrapport lovpligtig ved salg af ejerlejlighed?

Som sælger af en ejerlejlighed er du ikke forpligtet til at få lavet en rapport over lejlighedens tilstand. Dog er det en ganske glimrende ide at få lavet, da du så står meget bedre rent forsikrings- og erstatningsmæssigt i fremtiden, hvis en skjult skade skulle ske at opstå.

Hvis du påtænker at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med dit salg af lejlighed, så er det nødvendigt med en tilstandsrapport. Forsikringen kan ikke laves og godkendes uden en rapport.

Skriv en kommentar