Tips & Råd

Tilstandsrapport sommerhus

tilstandsrapport sommerhus

Skal sommerhuset sælges og har du i den forbindelse brug for en tilstandsrapport? Her på siden kan du læse alt det, der er værd at vide om tilstandsrapporter af sommerhuse. Derudover har du også mulighed for at få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport.

På jagt efter en billig tilstandsrapport af sommerhuset?

Her på siden har vi indgået et fordelagtigt samarbejde med 3byggetilbud.dk. Det betyder, at vi i fællesskab kan tilbyde dig at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport til sommerhuset.

Det eneste du skal gøre for at modtage de gratis tilbud er at trykke på den grønne knap herunder. Når du har trykket på knappen, bliver du sendt direkte videre til en tilbudsformular hos 3byggetilbud.dk. I denne formular beskriver du kort, at du har brug for tilbud på en tilstandsrapport til sommerhuset.

Når formularen er udfyldt og du har anmodet om de tre tilbud, så går der typisk tre hverdage før du modtager tilbuddene direkte i din mailboks.

Få 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport

Er en tilstandsrapport lovpligtig ved salg af sommerhus?

Det korte og korrekte svar er: Nej.

Det er ikke lovpligtigt at fremvise en tilstandsrapport i forbindelse med dit salg af sommerhus. Dog er det uden tvivl en god ide at få lavet en rapport, da det vil give køberen en større tryghed og dermed en større villighed til at købe sommerhuset. Der er rigtig mange potentielle købere som ikke ønsker at skrive under på købsaftalen, hvis ikke de kan få lov til at kigge i tilstandsrapporten.

Derfor er det en god ide at få udarbejdet en tilstandsrapport af dit sommerhus

Udover at du giver køber en større tryghed, så er der også en række andre fordele forbundet med tilstandsrapporter.

Hvis du overvejer at tegne en ejerskifteforsikring, så er det nødvendigt med en gyldig tilstandsrapport. Forsikringen kan ikke blive lavet uden en rapport.

Yderligere information

Skriv en kommentar